• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Winter

22 december 2014 12:12
Het winterseizoen doet ons verlangen naar knisperend haardvuur, warme chocolademelk, met een boek op de bank kruipen en lange avonden tafelen. De blauwe Deel Verlichting biedt voor elk doel de juiste verlichting.

Leeslampen

Verlichting om de paden buiten te markeren, verlichting om bij te lezen en verlichting voor lange, gezellige avonden binnen. De dagen zijn kort en dus is goede verlichting een must. Een goede leeslamp zorgt ervoor dat uw ogen niet vermoeid raken tijdens het lezen. Ook tijdens het werken of studeren is gerichte verlichting, zoals een bureaulamp of leeslampje, erg prettig. Een klassieke bureaulamp is de Banker. Bij De blauwe Deel Verlichting is deze lamp in diverse kleuren glaskappen verkrijgbaar, zoals de koele blauwe variant. Erg mooi in combinatie met het armatuur in mat nikkel.

Buitenverlichting

In de winter is de kans groot dat u ’s ochtends onderweg naar uw werk vertrekt in het donker en ’s avonds ook weer thuiskomt in het donker. Goede buitenverlichting is dan erg belangrijk. Buitenverlichting in de vorm van staande lampen kunnen de oprit en paden markeren. Bij devoordeur is een fraaie lamp een vanzelfsprekendheid. De LED-lamp Haaksblokje voorziet in licht en het huisnummer: een erg leuk design. Houd u meer van klassiek? Dan is de Venetiaanse Wandlamp Bellezza in ijsblauw een fantastische lamp die zowel buiten als binnen het huis kan sieren.

Sfeerverlichting

Passend bij winterse sferen is de Badkamerlamp Ijspegel. Deze lamp is zeer geschikt voor in de badkamer. Heel sfeervol is de Tiffany tafellamp. Deze is gemaakt uit stukjes glas in turquoise blauw. Nog meer hanglampen, tafellampen, vloerlampen, badkamerlampen, kinderlampen, plafonnières en buitenlampen in winterse tinten, zoals wit, ijsblauw, blauw en zilver zijn te vinden in de categorie Winter.

VITA Eos Tiffany Turquois

Tafellamp Concentra Badkamerlamp Ijspegel