• Voelt u ook al de lentekriebels? Neus in onze Lente ūüĆ∑ en Oranje ūüĎĎ categorie√ęn!
Prijs moet vallen tussen
Filter armatuur materiaal
Filter lampkap materiaal

Plafonnières

Venetiaanse Plafonnière Bellezza Helder

Venetiaanse Plafonnière Bellezza Helder

€ 351,-
LED-lichtbron | LED-lamp

LED-lichtbron | LED-lamp

€ 6,-
14 variaties
Wandlamp of plafondlamp rond matnikkel

Wandlamp of plafondlamp rond matnikkel

€ 195,-

Badkamerplafonnières

Een badkamer plafonnière is ideaal voor algemene verlichting van de ruimte. Door de strakke montage aan het plafond is een plafonnière in de badkamer zeer functioneel. Vooral in kleinere badkamers is dit ideaal, want de lamp hangt niet te veel in het zicht. Ook wanneer u de badkamer optisch zo ruim mogelijk wilt houden is een plafonnière een goede keuze. Dat een plafonnière functioneel is, wilt niet zeggen dat deze lamp niet decoratief kan zijn! In tegendeel: bekijk de collectie badkamer plafonnières in deze categorie en zie de ruime keuze aan stijlen en uitvoeringen. De blauwe Deel Verlichting heeft een ruime keuze aan art deco badkamerplafonnières. Deze stijlvolle art deco badkamerlampen passen perfect in jaren '30 woningen of huizen in jaren '30 stijl. 

Uitvoeringen

Glaskappen zijn verkrijgbaar in vele vormen: strak, speels, romantisch, nostalgisch, stoer, klassiek: kies de stijl die het beste past in uw badkamer. Glas kan veelal gekozen worden in opaal/melkwit (mat) glas, zachtgeel (mat) glas, marmer glas, helder glas of ge√ętst/geslepen glas. Het armatuur is meestal uitgevoerd in chroom. Deze speciale armaturen (plafondfittingen) zijn geschikt voor de badkamer en hebben beschermklasse IP-44, geschikt voor zone 2 in de badkamer.

Toepassing als wandlamp

Een plafonnière kan ook gemonteerd worden als badkamer wandlamp. Dit verruimt de mogelijkheden aanzienlijk, denk bijvoorbeeld aan plaatsing boven of naast een spiegel als spiegellamp. In de categorie Badkamer Wandlampen zijn nog meer badkamer wandlampen, spiegellampen of badkamerspiegellampen te kiezen. 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-