Prijs moet vallen tussen
Filter armatuur materiaal
Filter lampkap materiaal

Hanglampen

Venetiaanse Hanglamp Middel Bellezza Aquamarijn

Venetiaanse Hanglamp Middel Bellezza Aquamarijn

€ 735,-
Venetiaanse Hanglamp Middel Bellezza Helder

Venetiaanse Hanglamp Middel Bellezza Helder

€ 645,-
Buiten/ Royale Badkamer Hanglamp Vlam

Buiten/ Royale Badkamer Hanglamp Vlam

€ 35,-

Badkamerhanglampen

Badkamer hanglampen zijn bij De blauwe Deel Verlichting verkrijgbaar in diverse stijlen en uitvoeringen. Een hanglamp is perfect voor algemene verlichting of centrale verlichting in de badkamer. De lengte van een badkamerhanglamp is meestal circa 15 cm. Dit is de lengte van de pendel. Hoever de totale lamp van het plafond hangt, is afhankelijke van de keuze van de glaskap. U kunt kiezen uit vele vormen en formaten. Denk aan bolvormige glaskappen, pegelvormige glaskappen, druppelvormige glaskappen of een van de vele, andere vormen. 

Stijlen

Pas de stijl van de hanglamp aan aan de stijl van de badkamer. Ga voor een klassieke badkamer hanglamp als uw badkamer klassiek of romantisch van sfeer is. Kies bijvoorbeeld glas in florale vormen of typische antiek stijl vormen. Een Venetiaanse hanglamp behoort ook tot de mogelijkheden. Ga voor een meer nostalgische of industriële look met helder glas. Met een moderne badkamer kunt u vele kanten op qua verlichting. Art deco badkamerlampen passen met hun strakke, geometrische vormen moeiteloos in een jaren '30 woning of juist in een strakke badkamer. De blauwe Deel Verlichting heeft een grote collectie art deco badkamerhanglampen, dus er is ruime keuze om uw badkamer in deze stijl in te richten.

Uitvoeringen

Veelal kunt u de glaskap kiezen in opaal/melkwit (mat) glas, marmer glas, zachtgeel (mat) glas of geëtst glas. Armaturen zijn meestal uitgevoerd in chroom of brons.  Deze lampen zijn speciaal geschikt voor de badkamer en hebben beschermklasse IP-44, geschikt voor zone 2 in de badkamer. Kies een kwaliteits badkamer hanglamp van De blauwe Deel Verlichting. Een hanglamp voor in de badkamer bestelt u makkelijk 24/7 in onze webwinkel. 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-