voorbeeld van een van onze Schilderijverlichting

Schilderijverlichting

In het daglicht is een schilderij qua kleur heel subtiel. De natuurlijke lichtva...

bekijk

voorbeeld van een van onze Wandlampen

Wandlampen

In elk huis zijn lampen aan de wand nodig. Vaak worden -met de bouw van het huis...

bekijk

Wandlampen

Wandlampen en schilderijlampen zijn online verkrijgbaar bij De blauwe Deel Verlichting. Langs een trap kunnen wandlampen, die niet te veel uitsteken, de weg markeren. Dit zorgt voor veiligheid. Ook op andere plekken zijn wandlampen wenselijk. Bijvoorbeeld naast een bed om te kunnen lezen of repeterend in een hal voor een aangenaam entree. Ook naast een spiegel staan wandlampjes heel fraai. Bovendien zorgen ze voor de finishing touch van de wand. Kortom: wandlampen zijn functioneel en esthetisch gezien een must.

Modellen met verstelbare lampen of stangen zijn handig bij lezen, studeren en werken. Daarnaast is natuurlijk sfeerverlichting van belang. Wandlampen zijn er in diverse soorten, maten en stijlen. Nostalgische wandlampen, art deco wandlampen, art nouveau wandlampen, moderne wandlampen, design wandlampen, retro wandlampen of klassieke wandlampen zijn te vinden bij De blauwe Deel Verlichting. Kies sfeervolle wandlampen voor bijvoorbeeld de thuisbioscoop, bij het zwembad, in de thuisspa of in een loungeruimte. Ook in een restaurant, café of hotel zijn wandlampen als sfeer- en lichtelementen zeer belangrijk. De blauwe Deel Verlichting levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

Een kunstwerk, sculptuur of ornament kan verlicht worden met schilderijverlichting, uplighters of downlighters. Het plafond verlichten zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Een indrukwekkend kunstwerk is met een schilderijlamp 's avonds net zo goed te bewonderen als overdag. Maak gebruik van wandverlichting om de mooiste details in huis te verlichten.

Vaak worden -met de bouw van het huis- directe aansluitingen gepland. Er zijn zo natuurlijk geen snoeren te zien. Als er geen directe aansluiting mogelijk is, kan een wandlamp met snoer, stekker en schakelaar gekozen worden. Soms kan er een aan/uit knopje op het model gemonteerd worden. Aanpassingen zijn bij De blauwe Deel altijd mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-