Prijs moet vallen tussen
Filter armatuur materiaal
Filter lampkap materiaal

Tafellampen

Badkamertafellamp Verchroomde Voet met Glas

Badkamertafellamp Verchroomde Voet met Glas

€ 22,50
8 variaties
Badkamer Tafellamp 2-Lichts

Badkamer Tafellamp 2-Lichts

€ 216,-
20 variaties
Badkamer Tafellamp 2 Lichts met diverse glaskappen

Badkamer Tafellamp 2 Lichts met diverse glaskappen

€ 195,-
18 variaties

Badkamertafellampen

Wanneer een lichtplan gemaakt wordt voor de badkamer, denkt men meestal eerst aan een hanglamp, plafondlamp of plafonnière en wandlampen. Voor ruimere badkamers is een tafellamp echter een prachtige toevoeging, die de badkamer helemaal compleet maakt. Met een badkamer tafellamp kunt u sfeerverlichting toevoegen aan de badkamer, zodat het een prettige ruimte wordt voor ontspanning en dagelijkse verzorging. Bovendien geeft een tafellamp de badkamer een luxe en stijlvolle uitstraling.

Toepassing

Vooral in ruime badkamers zijn genoeg mogelijkheden voor het toepassen van een tafellamp. Denk bijvoorbeeld aan plaatsing op een laag muurtje, planchet, kastje, vensterbank of in een nis. Bij De blauwe Deel Verlichting is een zorgvuldig gekozen collectie verkrijgbaar van tafellampen die speciaal geschikt zijn voor de badkamer. Deze badkamer tafellampjes hebben beschermingsklasse IP-44 en kunnen dus zonder zorgen in de badkamer geplaatst worden.

Uitvoeringen

Kies uit een enkel lampje of een tafellamp met dubbele lichtbronnen. Glaskappen zijn verkrijgbaar diverse vormen en stijlen in opaal/melkwit glas, marmer, ge√ętst/gestraald glas of p√Ęte de verre. Het armatuur kan veelal gekozen worden in chroom of brons. Voorzie de badkamer van sfeerlichting met een badkamer tafellamp van De blauwe Deel Verlichting.¬†

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-