Sieraden aan de wand

28 juni 2024 11:00
We mogen onze Coloured by Art© collectie weer uitbreiden met een drietal forse wandlampen die graag in het interieur gezien worden. Licht, kleur en glas zijn uitermate geschikt om binnenruimtes tot leven te brengen. De nieuwe wandlampen zijn stuk voor stuk imposante juwelen aan de muur.

Het mooie design van de glazen modellen zorgt ervoor dat ze sfeervol licht geven als het donker wordt. Maar ook in het zonlicht zijn het kunstwerken aan de muur dankzij hun mooie glans.

Styled flower: 

Deze wandlamp schreeuwt Roaring Twenties. De vormen doen denken aan glamoureuze danseressen van weleer getooid met veren. Bloemige waaiervormen waren geliefd in de Art Deco en Jugendstil kunst.

Pyramide: 

In de jaren ’20 maakte men graag verre reizen naar exotische bestemmingen. Kunst van oude beschavingen werd herontdekt. Door een vernieuwende kijk op de wereld is de kunstvorm Art Deco ontstaan. Er is ontzettend veel gebeurd in deze periode tijdens de vorige eeuw. De Pyramide lamp is geïnspireerd op de indrukwekkende bouwwerken van de Inca’s.

Jade: 

De Jade wandlamp doet denken aan edelstenen in groentinten en bronskleuren. De wispelturig gevormde stukken glas hebben iets weg van een ruwe steen voordat deze geslepen wordt. De naam Jade staat voor evenwicht en harmonie.