• 🐰🥚 Tijd voor Pasen

Coloured by Art© Kubism

17 januari 2024 14:00
Begin 20e eeuw is het Kubisme als avant-garde kunststroming ontstaan binnen de schilderkunst. Iedereen kent Pablo Picasso. Uiteindelijk ontstond ook de Kubistische architectuur en ontwikkelde zich tot het moderne bouwen. De mathematische manier van bouwen is herkenbaar aan strakke lijnen, grote ruimtes en vlakken die met elkaar samenhangen. Geometrie, ordening, eenvoud en driedimensionaliteit zijn eveneens kenmerken van deze geliefde bouwstijl.

NIEUW! Tiffany Plafonnière / Wandlamp New York Kubism.

Vernoemd naar de bruisende wereldstad waar veel prachtige Art Deco invloeden te vinden zijn, doet deze Kubistische lamp haar naam eer aan! Zowel als wandlamp als plafonnière te gebruiken.

De rechte lijnen vormen een oogstrelend, onalledaags patroon. De glanzende, frisse witte vlakken zijn als een parel aan de muur en aan het plafond. Door de kleuren is de lamp toepasbaar in verschillende interieurstijlen en voegt de lamp een vleugje moderne glamour toe!

Kubism, New York wandlamp, New York tafellamp, Sky Line: Abstracte Coloured by Art© lampen die futuristisch staan in moderne interieurs! Deze verlichting staat tevens fantastisch in historische oude huizen en jaren 20 of jaren 30 woningen. De gelaagde opbouw van de vormen in combinatie met de soberheid van het glas in de tinten wit en grijs zorgen er voor dat deze lampen een markante uitstraling hebben verkregen. De Kubistische lampen zijn werkelijk uitermate geschikt voor de Horeca. De kunstzinnige verlichting geeft het restaurant een uniek karakter.