• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Nieuw! Heldere lampen

4 mei 2016 11:15
Heldere lampen zien we steeds vaker terug in woonmagazines en woonblogs. Transparant glas geeft een opgeruimd en fris gevoel en past ook heel goed in een nostalgisch interieur. Bij De blauwe Deel Verlichting zijn nu volop heldere lampen verkrijgbaar.

Helder glas

De heldere glaskappen van De blauwe Deel Verlichting zijn met de mond geblazen door vakkundige glasblazers. Heldere lampen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en vormen. Denk aan een hanglamp, Empire hanglamp, plafonnière of buiten wandlamp. Een heldere glaskap heeft een stoere, no-nonsense uitstraling, maar is tegelijkertijd elegant en trendy om te zien. Ze passen uitermate goed in een jaren ’20 of jaren ’30 (stijl) woning. Een helder, bolle glaskap is tijdloos. Op zoek naar een speelser model? Kies dan een heldere glaskap in een stijlvolle Art Deco vorm. Naast de transparante, gladde heldere glaskappen, zijn er ook industriële glaskappen verkrijgbaar. Deze zijn ook van helder glas, maar zijn tegelijkertijd geribbeld. Dit zorgt voor een stoere uitstraling. Vind heldere lampen bij De blauwe Deel Verlichting door gebruik te maken van het zoekveld (rechts boven). Typ bijvoorbeeld het woord ‘helder’ of ‘heldere’ en vind zo alle heldere lampen in de collectie. Natuurlijk kunt u ook door de diverse categorieën scrollen en gebruik maken van het filter ‘lampkap materiaal’ aan de linkerzijde van de pagina. Selecteer hieronder ‘helder doorzichtig glas’ en alle heldere lampen worden voor u geselecteerd.

Bijpassende LED-lichtbronnen

Wanneer u kiest voor een heldere lamp is het natuurlijk niet erg fraai als u er een reguliere (witte) lichtbron indraait. Door het heldere glas wordt de lichtbron onderdeel van de uitstraling van de lamp. Het is daarom belangrijk dat ook deze mooi is om te zien. Kies daarom voor een filament LED-lamp of kooldraad LED-lamp. Deze LED-lampen zijn speciaal gemaakt voor heldere glaskappen en mogen dus gezien worden. Heeft u een heldere lamp gekozen? In het keuzemenu kunt u vervolgens kiezen uit drie verschillende LED-lampen, speciaal geschikt voor heldere lampen. Ziet u geen LED-lamp in het menu staan? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren in de keuze voor een LED-lichtbron. 

Plafonnière Dubbel Getrapt helder Buiten Wandlamp Bromtol Helder

Empire Hanglamp Heldere BolPlafonnière bolkop 

Badkamerlamp Plafonniere Industrie bol Hanglamp Industrie Classic