• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

VITA Lampen

4 maart 2014 11:22
De Denen zijn superieur in het ontwerpen van praktische designverlichting. De nieuwe VITA lampen zijn hier het ultieme voorbeeld van: Scandinavische frisheid en Deens design in één lamp. VITA lampen zijn zo ontworpen dat ze niet verblinden. Ideaal dus voor alle plekken in huis waar veel geleefd wordt.

Betaalbaar design

Met een VITA lamp is een designlamp binnen handbereik. Voor een fijne prijs kan er binnenkort een Deense designlamp in uw interieur prijken. De VITA collectie van De blauwe Deel Verlichting bestaat uit diverse lampen: de Silvia in wit en koper, de Silvia Mini in wit en koper, de Eos en de Eos Mini. Voor elke plek in huis is een VITA designlamp verkrijgbaar. In de keuken, boven de eettafel, in de woonkamer, slaapkamer, hal, studeerkamer of een donker hoekje dat aandacht nodig heeft: hang een enkele VITA lamp of een groepje VITA lampen op en het interieur krijgt direct een boost!

Drie lampen in één

Bijzonder aan de VITA lamp is dat deze gemonteerd kan worden als hanglamp, vloerlamp of tafellamp. Bepaal zo zelf het doel van uw toekomstige designlamp. Een bijpassende pendel met fitting met een wit of zwart textielkoord is bij te bestellen, evenals een stijlvolle driepoot in mat wit of mat zwart om de VITA lamp als vloerlamp te kunnen gebruiken.

VITA Silvia en Silvia Mini

De Vita Silvia lamp bestaat uit diverse lagen van kunststof bladen en is gemaakt van onverwoestbaar polycarbonaat en milieuvriendelijk polypropyleen. Het ontwerp van de Silvia lamp doet denken aan een artisjok. De lamp is dan ook ontworpen met een knipoog naar de beroemde designklassieker van Poul Henningsen (1894-1967) voor Louis Poulsen. De Silvia lamp wordt geleverd in een ultradunne verpakking, waarna men de lamp in slechts 15 minuten thuis in elkaar kunt zetten! De Silvia hanglamp is verkrijgbaar in twee formaten (Silvia en Silvia mini) en twee kleuren: fris wit of chic koper. Door het ingenieuze ontwerp kan VITA meer lampen op een pallet transporteren, wat resulteert in minder CO2-uitstoot en dat is weer beter voor het milieu. Bestel de VITA Silvia lamp bij De blauwe Deel Verlichting.

Vita Silvia Verpakking  Self Assembly  Self Assembly

VITA Eos en Eos Mini

De Eos is een volumineuze designlamp, gemaakt van veren! De VITA Eos hanglamp is gemaakt van echte veren die zorgvuldig gepositioneerd zijn op een papieren kern. De lamp straalt een zacht en sfeervol licht uit. Doordat de lichtbron wordt afgeschermd, verblindt de lamp niet. De Eos is ideaal voor bijvoorbeeld boven de eettafel of in de hal. In de slaapkamer is de VITA Eos een zeer romantische lamp. Net als de Silvia lamp is de Vita Eos lamp verkrijgbaar in twee formaten: de Eos en de Eos Mini. Ook kan de lamp gemonteerd worden als hanglamp, vloerlamp of tafellamp. Laatstgenoemde optie is bijvoorbeeld erg leuk voor op een nachtkastje.

Vita Eos  Sfeerimpressie Eos  Sfeerimpressie Eos Mini