voorbeeld van een van onze Hanglampen

Hanglampen

Badkamerhanglampen Badkamer hanglampen zijn bij De blauwe Deel Verlichting verk...

bekijk

voorbeeld van een van onze Plafonnières

Plafonnières

Badkamerplafonnières Een badkamer plafonnière is ideaal voor algemene verlichti...

bekijk

voorbeeld van een van onze Tafellampen

Tafellampen

Badkamertafellampen Wanneer een lichtplan gemaakt wordt voor de badkamer, denkt...

bekijk

voorbeeld van een van onze Wandlampen

Wandlampen

Badkamerwandlampen De collectie badkamerwandlampen is zeer uitgebreid, dus er i...

bekijk

Badkamerlampen

De badkamer is een belangrijke plaats in elk huis. Veelvuldig wordt gebruik gemaakt van deze ruimte om te ontspannen of voor de dagelijkse hygiëne. In de badkamer is de juiste verlichting daarom noodzakelijk. Allereerst natuurlijk om de handelingen goed te kunnen zien, maar daarbij behoren functionele lampen ook sfeervol te zijn. Met de keuze van de juiste badkamerlampen kan het ontspannen en het praktisch nut tezamen gaan. De categorie badkamerlampen van De blauwe Deel-Verlichting biedt functionele sfeerlampen aan, die speciaal geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Dit zijn lampen met beschermklasse IP-44, geschikt voor zone 2.

Soorten badkamerlampen

De categorie Badkamerlampen is onderverdeeld in vier categorieën. In de categorie hanglampen vindt u badkamer hanglampen en badkamer plafondlampen in diverse stijlen uitvoeringen, perfect voor centrale verlichting. Badkamer plafonnières zijn functioneel: ze geven goede, algemene verlichting en ze nemen weinig ruimte in. Ideaal voor kleinere badkamers of wanneer u de badkamer graag optisch zo ruim mogelijk wil houden. Een tafellamp is misschien niet de eerste lamp waaraan u denkt als u aan badkamerverlichting denkt, maar de badkamer tafellampen van De blauwe Deel Verlichting zijn speciaal geschikt voor plaatsing in de badkamer. Een tafellamp in de badkamer is een sfeervolle toevoeging en geeft de ruimte extra cachet. Ideaal voor plaatsing op een kastje, planchet of op een vensterbank. Tot slot is er natuurlijk de categorie wandlampen. Badkamer wandlampen zijn voor vele een must. Met name wandlampen naast een spiegel, ook wel spiegellampen genoemd, zijn geliefd. Alle lampen hebben beschermingsklasse IP-44 en zijn dus perfect geschikt voor de badkamer. De blauwe Deel Verlichting is tevens specialist op het gebied van badkamerverlichting voor projecten, zoals hotels en spa'sInformeer naar de mogelijkheden. 

Voor een meer algehele of centrale verlichting in de badkamer kan natuurlijk ook uit de categorie Plafondlampen van De blauwe Deel-Verlichting gekozen worden. Al deze lampen (dus de meeste lampen) zijn geschikt voor zone 3, beschermklasse IP-21 en zijn druipwaterdicht. Ook voor de wandlampen (vaak naast spiegels) zijn er meerdere mogelijkheden in beschermklasse IP-21, kijk hiervoor bij de categorie Wandlampen.

Art deco badkamerlampen

Art deco badkamerlampen maken een groot deel uit van de collectie, dus bij De blauwe Deel Verlichting vindt u ongetwijfeld de juiste badkamerlamp voor uw jaren '30 huis of jaren dertig woning. Ook industriële badkamerlampen en vintage badkamerlampen vallen onder de noemer art deco badkamerverlichting en passen perfect in badkamerinterieurs met een jaren twintig of jaren dertig uitstraling. Bovendien passen strakke Art Deco badkamerlampen zeer goed in retro interieurs. Geef de badkamer stijl met de badkamerlampen van De blauwe Deel Verlichting.

Badkamerzones

De badkamer wordt in 4 zones verdeeld, namelijk 0 t/m 3. Kort gezegd komt het er op neer dat in zone 0 en 1 geen lampen gebruikt mogen worden of uitsluitend lampen met heel speciale eigenschappen. In zone 2 dienen uitsluitend lampen met beschermklasse IP-44 gemonteerd te worden. Zone 3 is de gehele badkamerruimte die zich boven een hoogte van 2,60 meter vanaf de vloer en 0,6 meter vanaf het bad of douche bevindt (de meest voorkomende situatie). Voor deze laatste zone geldt dat de verlichting beschermklasse IP-21 kan hebben, oftewel druipwaterdicht moet zijn.

 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-