• Liefde in de lucht! Verras uw Valentijn dit jaar nu echt met iets unieks! ūüíē
voorbeeld van een van onze Badkamerlampen

Badkamerlampen

De badkamer is een belangrijke plaats in elk huis. Veelvuldig wordt gebruik gema...

bekijk

voorbeeld van een van onze Buitenlampen

Buitenlampen

Verlichting voor buiten heeft vooral met stijl te maken. Buitenverlichting kan k...

bekijk

voorbeeld van een van onze Collector`s items

Collector`s items

Collector‚Äôs items In deze speciale categorie vindt u onze collectie¬†‚Äėcollector‚Äô...

bekijk

voorbeeld van een van onze Kaarslicht

Kaarslicht

Verlichting in de vorm van kaarslicht geeft sfeer, een flinke portie romantiek e...

bekijk

voorbeeld van een van onze Plafondlampen

Plafondlampen

De plafondverlichting is de meest veelzijdige verlichtingscategorie. Plafondlamp...

bekijk

voorbeeld van een van onze Tafellampen

Tafellampen

Tafellampen zijn geliefd. Er zijn sfeertafellampen en functionele tafellampen. E...

bekijk

voorbeeld van een van onze Valentijn

Valentijn

Verwarm het hart van uw liefde met een sfeervolle lamp van De blauwe Deel Verlic...

bekijk

voorbeeld van een van onze Vloerlampen

Vloerlampen

Vloerlampen of ook wel genoemd staande lampen zijn verplaatsbaar in het interieu...

bekijk

voorbeeld van een van onze Wandlampen

Wandlampen

Wandlampen en schilderijlampen zijn online verkrijgbaar bij De blauwe Deel Verli...

bekijk

voorbeeld van een van onze Winter

Winter

Winterverlichting Het winterseizoen doet ons verlangen naar knisperend haardvuu...

bekijk

Verlichting

Uitleg van de aangeboden gigantische collectie verlichting.

De blauwe Deel verkoopt een scala aan lampen. Het verlichtingassortiment is beroemd. Een enorm aanbod van Klassieke verlichting, Antiek-look verlichting, Art Nouveau verlichting, Art Deco verlichting, Jaren 50 verlichting, Moderne verlichting, Hippe verlichting, Kunstzinnige verlichting en Design verlichting is op de site te zien.

Er kan gekozen worden voor sfeerverlichting of functionele verlichting.

Zo is er online voor particulieren én zakelijke klanten te bestellen.
Binnenverlichting: Badkamerverlichting (aan badkamer lampen zijn voorwaarden verbonden voor een verantwoord gebruik in natte ruimtes), Balksystemen verlichting (Via het connector-systeem is elke gewenste verlichting naar eigen wijze op te bouwen), Eetkamer verlichting (lampen boven de tafel om te sferen en om bij te lezen), Gerichte verlichting (spots om objecten en hoeken uit te lichten), Hal verlichting (lampen om te imponeren bij binnenkomst of lampen met praktisch nut), Inbouwverlichting (inbouwspots handig in badkamers of keukens), Indirecte verlichting (uplighters om te sferen of een mooi ornament en plafond te verlichten), Kinderkamerverlichting (kleurige vrolijke lampen), Keukenverlichting (praktische, doch sfeervolle lampen), Nacht verlichting (kleine lampjes, veelal LED lampjes, handig op de overloop of op de kinderkamer), Serre verlichting (subtiele lampen aangepast aan het bijna-buiten-zijn), Schilderijverlichting (muur lampen in diverse maten voor een optimaal effect voor de kunstwerken), Trappenhuis verlichting (veelal wandlampen belangrijk voor het veilig op en neer lopen, maar repeterend ophangen van de modellen bevordert tevens de esthetiek), Slaapkamerverlichting (liefst geen felle lampen, maar wel heel sfeervol), Spiegelverlichting (lampen boven of naast de spiegels zijn praktisch en fungeren als een sieraad), Plafondverlichting (plafonnières in de meest uiteenlopende maten en lampen ter completering van een ornament), Portaalverlichting (lampen in het portiek om als welkom te fungeren), Wandverlichting (lampen in alle soorten en maten om te lezen en te sferen), Werkkamer verlichting (imposante lampen met een gerichte lichtbundel), Woonkamer verlichting (kroonluchters om te pronken) en Verlichting om te lezen (lampen op maat vervaardigd en te verstellen voor een gerichte lichtbundel).

Een specifieke aanpak vraagt Buitenverlichting en Tuinverlichting. De blauwe Deel Verlichting biedt een ruime keus op dit gebied.

Verlichtingssystemen op allerlei gebied en voor velerlei doeleinden!

De blauwe Deel levert graag aan de zakelijke branche. Zo is er volop Horecaverlichting te kiezen; Functionele Horecaverlichting en Horeca sfeerverlichting. Maatwerkproducten zijn voor deze branche vaak noodzakelijk. De verlichting kan verlengd en vergroot of aangepast worden, geen probleem! Cafés, bars, bed en breakfasts, restaurants, hotels en natuurlijk ook andere zaken, zoals musea, filmhuizen, bioscopen en kantoren. De blauwe Deel Verlichting kan de verlichting laten vervaardigen of aanpassen naar uw specifieke wensen.
De blauwe Deel Verlichting heeft van de standaard producten grote voorraden, dus een vlotte levering van de verlichting behoeft ook geen probleem te zijn. De prijzen van de verlichting-armaturen vari√ęren van 15,- euro tot enkele duizenden euro's; Het budget kan door een ieder goed worden ingevuld. De blauwe Deel levert verlichting aan scholen, kinderdagverblijven, cr√®ches, kerken, zwembaden, sauna's, voetbalclubs en andere clubs, verzorgings- en bejaardentehuizen en andere openbare gebouwen.

De blauwe Deel levert tevens Kantoorverlichting. Vraag naar de mogelijkheden.

Een feest? Kerst? De blauwe Deel kan zorgen voor Feestverlichting en Kerstverlichting.

De blauwe Deel biedt verlichting aan in diverse materialen. De armaturen van de verlichting kunnen vaak in zowel messing als brons of nikkel en matnikkel besteld worden. Verlichting in glanzend chroom is volop te vinden. Verlichting in zink, ijzer en aluminium, verlichting in hout en verlichting in kunststof is te bestellen. Verlichting in R.V.S (inox) komt regelmatig aan bod.

Veel verlichting van De blauwe Deel toont glas. De glazen kappen van deze verlichting-armaturen zijn mondgeblazen met behulp van een houten mal. Ambachtelijk vervaardigde glazen modellen in kelkvorm of bolvorm kunnen fantastisch staan op een handvervaardigd armatuur. Het glas voor de verlichting kan in opaalwit en zachtgeel glas of in gemarmerd glas gekozen worden. Er is keuze uit rode glaskapjes, groene en blauwe kelken. Ook kan gestraald glas of ge√ętst glas mooi als verlichting fungeren. Er bestaat zelfs opaal melkwit gematteerd glas! Helder doorzichtig glas (bijvoorbeeld bij de kristallen kroonluchters) is bij verlichting (lampen) nog steeds populair. Net als het Tiffany glas (in lood); Tiffany verlichting is¬†prachtige sfeerverlichting vervaardigd van de mooiste stukjes gekleurd glas. De blauwe Deel Verlichting biedt tevens verlichting met beschilderd glas in marmer-look of beschilderd glas in sjablonen (Amsterdamse School). Heeft men liever verlichting in kunststof? Of een verlichting-armatuur met een stoffen kap? Kijk op De blauwe Deel Verlichting en vindt deze mogelijkheden....

Energie zuinige verlichting is tegenwoordig populair. Logisch, er dient op het milieu gelet te worden. Bovendien is deze veelal zuinige spaarlamp verlichting op den duur economisch verantwoord. LED verlichting is volop te kiezen bij De blauwe Deel. LED heeft de toekomst en is in ontwikkeling!

Beroemde merken:
Gispen verlichting
Woka verlichting
Louis Poulsen verlichting

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-