• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Lampen voor kinderen en tieners

15 mei 2013 9:29
In een kleurrijke kinderkamer of tienerkamer hoort natuurlijk bijpassende verlichting. Een lamp die in het oog springt, vrolijk door kleur en vorm. Ook wanneer de slaapkamer meer naturel is ingericht, is een opvallende kinderlamp als een kers op de taart.

Voor kinderen én tieners

De blauwe Deel Verlichting heeft een leuke uitgebreide collectie lampen voor kinderen en tieners. Deze zijn allemaal ondergebracht in de aparte categorie Kinderlampen. Grappige lampen in de vorm van bijvoorbeeld een vlinder, rups, bloem, draak, luchtballon, vliegtuig, maan of raket, maar ook meer tijdloze lampen voor tieners, zoals de retro bollampen op pagina 3 en 4 van de categorie Kinderlampen. Zo is er voor ieder wat wils. Kies samen uw kind een mooie lamp uit, veilig en gemakkelijk online bij De blauwe Deel Verlichting. Of geef een bijzondere kinderlamp cadeau!

Soorten, vormen en kleuren

Zowel voor jongens als meisjes is er ruime keuze. Romantische lampen waaronder meisjes wegdromen over een leven als prinses en stoere lampen voor kinderen die 's avonds in bed dromen over een carrière als piloot. Het dierenrijk is alom vertegenwoordigd in de collectie Kinderlampen. Een bureaulampje in de vorm van een aardige aap, hond, kat, giraffe of zebra is heel geschikt voor het maken van huiswerk. Voor de liefhebbers van Freek op safari  en andere avonturen zijn er spannende lampen in de vorm van een slang verkrijgbaar. Met een Snakey kinderwandlamp, Snakey kinderplafonnière of Snakey kindertafellamp wanen kinderen zich de nieuwe Freek Vonk...

Tiffany kinderlampen en nachtlampjes

Naast de uitgebreide collectie hanglampen, wandlampen en bureaulampen voor kinderen en tieners zijn er ook schitterende Tiffany kinderlampen bij De blauwe Deel Verlichting verkrijgbaar. Deze geven een prettig diffuus licht door het gekleurde glas in lood. Hierdoor zijn deze lampen heel geschikt als nachtlampjes. Fantasierijke en sprookjesachtige lampen! 

Bij alle lampen staat aangegeven welke fitting de lamp heeft en welke verlichtingsbron geschikt is. Kijk voor de hele collectie kinderlampen en tienerlampen bij de categorie Kinderlampen.