• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Een lamp geven is nog leuker met de speciale cadeau-actie

4 juni 2019 10:56
Een kersverse vader of misschien iemand die je als vader ziet, leg je op zondag 16 juni in de watten met een speciale verrassing, een kaart en/of een speciaal cadeau. Bijvoorbeeld een lamp! Een tijdloos gebaar voor de man die je dierbaar is.

Multifunctionele lampen 

Verlichting geven is extra leuk wanneer het op verschillende manieren toepasbaar is. Wat dacht je van een lamp die zowel als tafellamp, bedleeslampje, vloerlamp of hanglamp gebruikt kan worden? Zo kan de ontvanger zelf uitkiezen waar en hoe de lamp komt te hangen. Kijk bijvoorbeeld naar de wand-tafellamp Oester en de Deense designlamp VITA Silvia mini. Een buitenlamp is tevens een prachtig en dankbaar cadeau om te geven: bij aankomst van het huis is de lamp meteen te zien. De Louis Poulsen Nyhavn Buiten Wandlamp bestaat uit onbehandeld en geborsteld koper dat met de tijd een prachtige patine afwerking krijgt. 

Wand/Tafellamp Oester Lamp VITA Silvia Mini in wit of koper Louis Poulsen Nyhavn Buiten Wandlamp

Wand-Tafellamp Oester, Lamp VITA Silvia Mini in wit of koper, Louis Poulsen Nyhavn Buiten Wandlamp. 

Speciale actie

Alhoewel het altijd een goed idee is om je vader of een andere belangrijke man in je leven te verwennen, geeft De blauwe Deel Verlichting je de doorslaggevende reden met een speciale kortingsactie. Bestel je voor €100,- euro of meer? Dan mag je op de speciale actiepagina een van de artikelen uitkiezen. Zo werkt de actie:

1.      Bestel voor €100,- euro aan producten

2.      Kies één van de cadeautjes uit de speciale categorie

3.      Vul bij het bestellen de couponcode Vaderdag2019 in

4.      Noteer in het opmerkingsveld voor welk cadeau je kiest

De actie is geldig tot en met zondag 16 juni 2019 en zolang de voorraad strekt. De blauwe Deel Verlichting wenst je veel geefplezier!