• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Licht voor de liefste

22 januari 2019 12:40
Een Valentijnscadeau dat écht indruk maakt en persoonlijk is? Geef een lamp! De Blauwe Deel Verlichting selecteert bijzondere verlichting in liefdesthema.

Hartjes voor Deens Design 

Bij velen geliefd: de strakke en tijdloze vormgeving van Deense designklassiekers. Door de moderne vormen zijn de lampen toepasbaar in elk interieur: als toevoeging binnen een strakke huisstijl, of juist als contrast binnen een Art Deco woonstijl!

Wie deze Valentijn kiest voor zo'n klassieker, heeft voor de wishlist de keuze uit verschillende kleuren. Bijvoorbeeld de Louis Poulsen PH 5 Hanglamp in rode schakeringen. 

Romantische vormen 

Wie van ronde, zachte en sierlijke vormen houdt, kan zijn/haar hart kwijt bij de ontwerpen van Tiffany. Door de talloze stukjes glas, de kleurenpracht en het contrast tussen licht en donker, kan er urenlang naar de lampen worden gekeken! Een ideaal cadeau voor kunstliefhebbers is een lamp uit de Mondriaan-serie: de kenmerkende stijl van de kunstenaar is direct te herkennen. 

Een kroonluchter  geeft direct een romantische sfeer aan een ruimte. Door de soms bontgekleurde kristalpegels en glasvlakjes die in het licht vrolijk dansen, ontstaat er een prachtig schouwspel. 

 

Cadeautips voor een stralende Valentijn

V.l.n.r. Louis Poulsen PH 5 Hanglamp, Kroonluchter Cavalli, Louise Campbell Hanglamp Collage 450/600, Tiffany Vloerlamp Mondriaan, Louis Poulsen Snowball Kroonluchter. 

Kijk voor meer lichtgevende cadeautips op onze Valentijnspagina.