• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

De mooiste verlichting voor de mooiste tijd van het jaar

6 december 2018 16:28
Kerst breekt bijna aan! Dé tijd om uit te pakken met de mooiste lichtjes. In de boom, in de kamers en aan de buitenkant van het huis. Kom in de stemming voor kerst met het assortiment van De Blauwe Deel Verlichting.

Ingetogen of expressief?

Een mooie kerstdecoratie voor bijvoorbeeld op de kinderkamer, in een vaas, in de kerstboom, om een tak of als tafeldecoratie is een lichtslinger. Dit exemplaar in de vorm van witte engelen, kerstbomen en klokken is handgemaakt van papier van de Moerbeiboom, wat resulteert in prachtig doorschijnend licht. Maak het af met sfeervolle kandelaren en windlichtjes voor een speels effect.

Lichtslinger Kerst

Buiten en binnen

Nu de meteorologische winter is aangebroken en de dagen kort zijn, is buitenverlichting essentieel. De entree voor het huis maakt u veilig, sfeervol en gezellig met passende verlichting. Wie uitpakt met kerst kan dit doen door middel van de Tuin Laser Projector: in een oogwenk worden er fantastische effecten geprojecteerd op uw huis of een boom. Ook geweldig voor oud en nieuw!

Tuin Laser Projector | Feest/Kerst

Geef licht!

Wie een lamp cadeau geeft met kerst, geeft een duurzaam en dierbaar cadeau met een onvergetelijke herinnering. Schenk kinderen of dierbaren een mooie hang- of tafellamp, of  verwen uzelf… Benieuwd of in uw huis alle benodigde verlichting te vinden is? Lees het in het blog. 

Op de Kerst-pagina  vindt u nog meer inspiratie voor een verlichtende kerst. De Blauwe Deel Verlichting wenst u prachtige dagen!