• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Nieuw seizoen, nieuwe verlichting

5 september 2018 16:34
De astronomische herfst begint bijna! Het najaar heeft iets magisch. De dagen worden korter en de avond valt sneller. Het leven keert zich meer naar binnen. Hét moment om uit te pakken met sfeervolle verlichting.

Hét seizoen van de verlichting

Licht is essentieel voor de sfeer van uw huis. Een avondje zonder televisie en mobiele schermen, ouderwets met elkaar aan tafel om een spelletje te spelen of een lekkere kop thee te drinken. Gezellig en romantisch met kaarsen in bijzondere (waxine)lichthouders. Uplighters en plafonnières richten de aandacht naar boven en laten een bijzonder en warm lichtspel zien. Wandarmaturen kunnen fungeren als spotlight en kunnen zo de aandacht vestigen op een punt in het interieur.

Tiffany Vloerlamp Fallingwater Hanglamp Parabola Acorn Plafonnière

Sfeervol en warm

De lamp VITA Conia Mini is een echt designobject en een lust voor het oog. Door de gevormde en gewelfde ‚Äėbladeren‚Äô wordt een warm en sfeervol licht uitgestraald. De Louis Poulsen VL38 Vloerlamp is door de geborstelde messingvoet een prachtige en chique aanvulling en toepasbaar in elk interieur. Met het bonte kleurpalet vol rood-, bruin en goudgele tinten is de Tiffany Plafonni√®re Fallingwater ook een prachtige match in een (herfst)huis.

Vita Conia Mini

Buiten

Buitenverlichting is in de donkere maanden helemaal onmisbaar: verras buren, bezoekers (en bezorgers!) met lampen uit het uitgebreide assortiment van De Blauwe Deel Verlichting.

 Buitenlamp Louis Poulsen Louis Poulsen Buiten Wandlamp Koper

Bekijk nog meer herfstverlichting op de speciale pagina.