• Liefde in de lucht! Verras uw Valentijn dit jaar nu echt met iets unieks! 💕

Zomertijd, vakantietijd!

21 mei 2018 10:00
De zomertijd is in aantocht en dat betekent dat ook de vakantie niet lang meer op zich laat wachten. Wilt u nu en straks genieten van een sfeervol verlichte binnen- én buitenruimte? Lees dan verder.

Binnenverlichting

Hoewel het tot laat licht blijft buiten, moeten toch op een gegeven moment de lampen binnen aan. Ga in de zomer voor lampen die lichtheid en vrolijkheid uitstralen, zoals de Louis Poulsen lampen. Ook dit Vita lampen hebben leuke vormen, waardoor de nadruk ligt op de decoratieve functie van de lamp. Ook perfect voor een zomerse sfeer zijn de Tiffany lampen met florale vormen. Vier de zomer met de mooiste verlichting van De blauwe Deel Verlichting. 

Sfeerimpressie VITA Silvia Wandlamp Tiffany Flow Souplesse   LP Hanglamp  

Buitenverlichting

De blauwe Deel Verlichting heeft een royale collectie buitenverlichting. Deze lampen zijn geschikt voor buitenmontage en zijn bestand tegen weer en wind. Sommige decoratieve lampen, zoals de Venetiaanse lampen zijn prachtig onder een veranda, overkapping of in een portiek. Let er op dat deze lampen niet geschikt zijn om in de open lucht op te hangen. Raak geïnspireerd voor uw tuin-, terras-, entree- en balkonverlichting en bekijk de collectie buitenlampen

Venetiaanse Hanglamp Middel Torsi LP Outdoor Buiten Wandlamp Deco Coupe