• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Nieuwe collectie Tiffany lampen

23 januari 2018 12:00
Verwonder je over de rijkheid aan kleuren en vormen in de nieuwste Tiffany lampen. De collectie Tiffany verlichting is weer uitgebreid met fantastisch nieuwe modellen.

Tiffany Origami lampjes

De nieuwe Tiffany ‚ÄėOrigami‚Äô lampjes bewijzen dat sfeervol Tiffany glas en de nieuwste trends moeiteloos samengaan. Deze geometrische lampen zijn ge√Įnspireerd op Japanse origamivormen en zijn vervaardigd van warm en sfeervol Tiffany glas in drie trendkleuren: emeraldgroen, okergeel en kobaltblauw. Hang ze solitair op of nog leuker: als cluster op drie verschillende hoogtes. Ideaal voor in de hal, in een trapgat, vide of boven een eettafel. Deze lampjes zijn niet alleen als hanglamp verkrijgbaar, maar ook als tafellamp. Onwijs leuk in een industrieel interieur, een interieur met een stoere Scandinavische invloed of een eclectisch interieur.

Tiffany series uitgebreid

Naast de nieuwe modellen zijn de geliefde Tiffany series die reeds in het assortiment zitten, flink uitgebreid. Zo is de Mondriaan collectie uitgebreid met een hanglamp, tafellamp en windlicht. Deze strakke Tiffany blijven vernieuwend om te zien! Daarnaast is ook de zeer populaire French Art Deco serie uitgebreid met een Gatsby hanglamp en Glamour plafonnière/wandlamp. De Amsterdamse School stijl is ruim vertegenwoordigd met een aantal nieuwe Tuschinski modellen. Wie voor stoer en kleurrijk wil gaan, kiest voor de gave Tiffany Industrial lampen. Houd je meer van elegante bloemvormen? Dan kun je je hart ophalen met de Lovely Flower collectie. De tulpvormen in deze collectie brengen het voorjaar op sfeervolle wijze in huis.

Kijk in de speciale categorie Nieuw! om alle nieuwe Tiffany modellen te bewonderen!

Nieuwe collectie