• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Nieuwe kleuren Louis Poulsen lampen

2 augustus 2017 11:00
Met tien nieuwe stijlvolle kleuren heeft de AJ lamp van Louis Poulsen een frisse update gekregen. Daarnaast is de Panthella lamp nu in een Mini LED editie verkrijgbaar in 11 spetterende kleuren.

Arne Jacobsen lampen

De AJ tafellamp, AJ wandlamp en AJ vloerlamp zijn nu verkrijgbaar in 10 nieuwe kleuren! De collectie heeft een update gehad en de kleuren zijn helemaal aangepast aan de trends van nu. Gecombineerd met het gestroomlijnde ontwerp uit 1957 blijft de AJ een design klassieker. Mooie diepe kleuren als aubergine, donkergroen, licht petrol, okergeel en roestrood passen geweldig goed in zowel moderne als meer klassieke en landelijke interieurs. Donkerblauw, donkergrijs, zwart en wit zijn goed te combineren met andere kleuren. De AJ lamp is een iconische lamp uit de jaren vijftig van vorige eeuw, ontworpen door Arne Jacobsen (1902-1971), een Deense architect en ontwerper. De ontwerpstijl van Jacobsen kan als functionalistisch worden omschreven. De functie wordt door de vorm bepaald. Voor een optimale lichtspreiding kan de kantelhoek van het scherm aangepast worden. Het scherm is wit gelakt aan de binnenkant, wat een aangenaam, zacht licht creëert. Deze exclusieve retro lamp is vlot en tijdloos! Nu verkrijgbaar in 10 nieuwe, eigentijdse tinten. Bekijk de AJ tafellamp, AJ vloerlamp en AJ wandlamp in de nieuwe, stijlvolle kleuren. Bestel nu met 5% korting bij De blauwe Deel Verlichting.

AJ Tafellamp Okergeel https://www.deblauwedeel-verlichting.nl/139/6/4867/louis-poulsen-aj-wandlamp/ AJ Vloerlamp Licht Petrol 

Panthella Mini LED tafellamp

De witte paddenstoelvormige Panthella lamp kende je misschien al, want deze in 1971 door Verner Panton ontworpen lamp is een wereldberoemde design klassieker. Louis Poulsen introduceert nu de Pantehella Mini LED tafellamp: een kleine versie van de originele tafellamp in 11 spetterende kleuren! De Panthella Mini Tafel heeft een organische, uitgebalanceerde vorm. Deze lamp geeft een diffuus, comfortabel licht. De metalen, gekleurde uitvoering richt het licht direct omlaag en creëert een zachte, comfortabele verlichting door het binnenste witte scherm en het terugkaatsen van de trompetvormige staander. De versie in acrylaat (wit opaal acryl) levert, net als de grote Panthella tafellamp, een diffuse, comfortabele lichtsfeer door de kleurschakering en de omlaag gerichte weerkaatsing van het binnenste scherm. Naast wit acrylaat, wit metaal en zwart is deze gave Panthella Mini LED tafellamp verkrijgbaar in blauw/groen, geel, geel/groen, oranje, paars, rood en roze. Klein van formaat, maar groot in ontwerp en opvallend van kleur. Echt een kleurrijke eyecatcher in het interieur! Door het compacte formaat is er altijd wel een plekje te vinden voor deze ‘designer classic’ in een nieuw jasje. Bekijk de Panthella Mini Tafellamp LED hier en bestel nu met 5% korting bij De blauwe Deel Verlichting.

Panthella Mini in Paars Panthella Mini Orange Mini Panthella Groen