• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Nieuw: Collector's items

13 juli 2016 14:21
Nieuw bij De blauwe Deel Verlichting is de categorie Collector’s items. Een unieke kans om een lamp te bemachtigen die in een kleine oplage is gemaakt en waarvan nog maar enkele stuks op voorraad zijn.

Handgemaakte lampen

Bij De blauwe Deel Verlichting hebben wij nu een selectie gemaakt van ‚Äėcollector‚Äôs items‚Äô: unieke lampen waarvan nog maar √©√©n of enkele stuks verkrijgbaar zijn en die niet meer gemaakt worden. Deze lampen zijn op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd en in een kleine oplage gemaakt, zoals de magnifieke¬†Amsterdamse School lampen¬†met handbeschilderd sjabloonglas. Of de spectaculaire¬†Jugendstil Unica kroonluchter¬†in massief gegoten brons en zwoel geblazen glas. Zoals de naam al aangeeft is deze kroonluchter uniek. Een wondermooie blikvanger in uw huis. In deze categorie vindt u nog meer schitterende¬†art deco lampen¬†en¬†art nouveau lampen¬†die ware¬†verzamelobjecten¬†oftewel verlichting ‚Äėcollector‚Äôs items‚Äô zijn geworden.

Laatste kans

Wanneer een atelier besluit te stoppen, worden kunstzinnige en moderne lampen nog gewilder en exclusiever. Enkele lampen uit deze collectie zijn alleen nog verkrijgbaar als showroommodel en zijn daarom scherp geprijsd. De blauwe Deel Verlichting geeft u nu een laatste kans om een van deze collector’s items te bemachtigen.

Scherp geprijsd

Naast de ambachtelijk vervaardigde lampen zijn er in deze collectie ook lampen te vinden van bepaalde merken die als serie niet meer compleet worden aangeboden. De laatste stuks uit deze series kunt u daarom nu voor een aantrekkelijke prijs verkrijgen. Kijk snel in de nieuwe categorie Collector’s items.

Kroonluchter Jugendstil Unica Classic Wandlamp Tafellampje Bakeliet