• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Karakteristieke & industriële lampen

5 februari 2013 11:19
Stoer, robuust, puur en authentiek: industriële lampen stralen karakter uit. Wie een industriële lamp in het interieur opneemt, gaat voor tijdloze en basic verlichting. Een keuze die nooit zal vervelen.

Stoere details

Strakke lijnen, afgewisseld met decoratieve elementen zoals vleugelbouten en klemmen geven lampen een industriële look. De industrielampen van De blauwe Deel Verlichting ogen als authentieke, originele scheepslampen en fabriekslampen, maar zijn gemaakt met de (veiligheids)eisen en behoeften van nu. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van deze lampen.

Inspiratie

De blauwe Deel Verlichting heeft diverse hanglampen en vloerlampen in het assortiment die geïnspireerd zijn op oude scheepswerven, authentieke fabriekjes en historische pakhuizen. De maritieme invloed is ook nadrukkelijk aanwezig. Hanglamp Harbour doet denken aan een nostalgische haven. Ook de staande lamp Zeevaarder doet denken aan schepen en zeeën.

Materialen

Bronzen armaturen, roestkleurige armaturen, matte of glanzende aluminium armaturen zorgen voor de perfecte basis. Helemaal indrukwekkend is de zinken lampenkap van hanglamp Pakhuis. Deze industrieel ogende lamp hangt geweldig boven een eettafel of in de hal. Stoerheid op en top! 

Collectie

De blauwe Deel Verlichting heeft een overzichtelijk én divers assortiment industrielampen. Hanglampen, zoals Queen Holophane, Studio Style, Industry, Industrial Revolution, Jacht en Arsenaal, maar ook staande lampen zoals staande lamp Sterrenkijker. Ook in de categorie Buitenlampen kunnen liefhebbers van industriële lampen hun hart ophalen. Kijk rond en vind dé perfecte industriële lamp voor in een modern, landelijk of klassiek interieur.