• Nieuwe Tiffany collectie! Bekijk snel de nieuwe ontwerpen hier ⬅️

10% korting op de collectie 'Zomer'

10 juni 2015 10:31
We vieren de zomer! Daarom biedt De blauwe Deel Verlichting 10% korting op de selectie lampen in de categorie Zomer. Deze lampen passen qua kleur, vorm en sfeer fantastisch bij het zomerseizoen.

Zomercollectie

Of u nu op zoek bent naar een hanglamp, vloerlamp, wandlamp, tafellamp, kinderlamp of buitenlamp: deze zomer slaagt u zeker bij De blauwe Deel Verlichting. In de categorie Zomer vindt u een collectie lampen met een luchtig design, vrolijke kleur of natuurlijke vorm. Verlichting die past bij het zomerseizoen. Tot 1 juli 2015 worden deze lampen aangeboden met 10% korting. De zomervakantie geeft gelegenheid om de verlichting in het interieur weer een frisse look te geven. Een nieuwe hanglamp boven de eettafel, een nieuwe vloerlamp als eyecatcher in de woonkamer of een nieuwe tafellamp om eindelijk eens dat vergeten hoekje te verlichten. Laat u inspireren door deze speciale ‘zomercollectie.’

Buitenlampen

De zomer is hét seizoen om buiten te leven. Barbecueën in de tuin, borrelen op het balkon: tijdens zwoele zomeravonden kan men heerlijk lang buiten genieten. Wanneer het donker wordt is het wel zo fijn om een goede buitenlamp te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een stoere industriële wandlamp of een design buitenlamp in de vorm van een gloeilamp. Tip: ook leuk voor een tuinfeest!

Vrolijke lampen

Misschien is er een baby op komst? Kinderlampen in een grappige vorm maken de kamer lief en gezellig. Een bezoekje aan de dierentuin kan inspireren om een lamp in de vorm van een dier te kiezen. Vrolijke en heldere kleuren, zoals geel, oranje, rood, groen geven een heerlijk zomergevoel! Shop deze zomer gemakkelijk online bij De blauwe Deel Verlichting.

Kijk in de categorie Zomer voor alle verlichting met 10% korting.