• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

10% korting op Louis Poulsen lampen

16 maart 2015 9:12
‘Good light as part of the good life.’ Dat is de visie van Louis Poulsen, een gevestigde naam binnen de designwereld. Sinds het begin van de samenwerking met de architect Poul Henningsen in 1924 brengt Louis Poulsen iconische Deense designlampen uit.

10% korting op glazen hanglampen + 5% korting op de gehele Poulsen collectie

Er is weer een nieuwe kortingsactie voor de Louis Poulsen lampen van start gegaan. Van 18 juli 2016 tot 1 oktober 2016 kunt u profiteren van 10% op de collectie glazen hanglampen en kroonluchters van Louis Poulsen! De volgende lampen zijn tot 1 oktober 2016 verkrijgbaar met 10% korting: PH 2/1 KroonluchterPH 3/2 Academy KroonluchterPH 3/2 HanglampPH 2/1 HanglampPH 4½-4 Hanglamp. Voor de overige collectie Louis Poulsen lampen, bijna 30 modellen!, geldt nog steeds een leuke korting van 5%.

10% korting op diverse lampen tot 1 juni 2016

Op dit moment zijn er weer vier gave Louis Poulsen designlampen in de aanbieding: PH 5 ClassicPH 5 ContemporaryPH 50, Snowball en PH Charlottenborg. Nu met 10% korting tot 1 juni 2016.

10% korting op Louis Poulsen vloerlampen

Van 1 februari 2016 tot 1 april 2016 is weer een mooie kortingsactie voor Louis Poulsen lampen. In deze periode ontvangt u 10% korting op alle Louis Poulsen staande lampen of Louis Poulsen vloerlampen. De volgende modellen doen mee met de actie: AJ Vloerlamp, Panthella Vloerlamp, PH 3½-2½ Staande Lamp, PH 80 VloerlampPH 4½-3½ Staande LampPH 3-2½ Buitenlamp Bolder.

10% korting op Louis Poulsen wandlampen voor binnen & buiten

Tot 1 februari 2016 kunt u genieten van een mooie korting op Louis Poulsen wandlampen. U ontvangt namelijk 10% korting op de originele verkoopprijs. Ook de buitenwandlampen doen mee met de actie. De volgende modellen zijn tot 1 februari 2016 met 10% korting afgeprijsd: PH 3/2 Wandlamp en PH 2/1 WandlampArne Jacobsen WandlampBuitenlamp NyhavnPH Buitenwandlamp Koper en de PH 3-2,5 Buiten Wandlamp. Op zoek naar een andere lamp van Louis Poulsen? De overige collectie Louis Poulsen lampen is nog steeds met 5% korting verkrijgbaar bij Art Deco Webwinkel!

10% korting op glazen hanglampen en 5% korting op de gehele Poulsen collectie

Er is weer een nieuwe kortingsactie voor de Louis Poulsen lampen van start gegaan. Tot 1 december 2015 kunt u profiteren van 10% op de collectie glazen hanglampen en kroonluchters van Louis Poulsen! De volgende lampen zijn vanaf 1 september 2015 tot 1 december 2015 verkrijgbaar met 10% korting: PH 2/1 KroonluchterPH 3/2 Academy KroonluchterPH 3/2 HanglampPH 2/1 HanglampPH 4½-4 Hanglamp. Voor de overige collectie Louis Poulsen lampen, bijna 30 modellen!, geldt nog steeds een leuke korting van 5%.

10% korting op kleurrijke Louis Poulsen lampen en 5% korting op de gehele Louis Poulsen collectie!

Tot 1 september 2015 zijn diverse kleurrijke hanglampen van Louis Poulsen in de aanbieding. Kies deze zomer voor een van deze kleurrijke designlampen met 10% korting. De volgende lampen van Louis Poulsen worden tot 1 september 2015 met 10% korting aangeboden: PH 3½-3 HanglampPH 50 HanglampPH 5 ContemporaryDoo-WopLouise Campbell Collage 450/600 en Louise Campbell Shutters.

Voor de overige, zeer uitgebreide collectie verlichting van Louis Poulsen geldt een korting van 5%. Hieronder vallen onder meer alle ontwerpen van Poul Henningsen, Arne Jacobsen en Verner Panton. Ook de buitenlampen van Louis Poulsen doen mee aan deze actie! De blauwe Deel Verlichting is residential dealer van Louis Poulsen.

10% korting op tafellampen tot 1 juli 2015

Er is weer een mooie kortingsactie gestart, deze keer op de tafellampen van Louis Poulsen. In de maand juni, dus tot 1 juli worden de volgende tafellampen met 10% korting aangeboden: Tafellamp PH 2/1,  PH 3/2  of  PH 4½-3½  in glasTafellamp PH 4/3 metaalTafellamp PH 3/2Arne Jacobsen Tafellamp en de Panthella Tafellamp. Stuk voor stuk onbetwistbare designklassiekers! 

10% korting op diverse lampen tot 1 juni 2015

Op dit moment zijn er weer vier gave Louis Poulsen designlampen in de aanbieding: PH 5 ClassicPH 5 ContemporaryPH 50 en PH Charlottenborg. Nu met 10% korting tot 1 juni 2015.

5% korting t/m 30 april 2015!

Om deze geweldige lampen extra onder de aandacht te brengen staan diverse Poulsen lampen de komende tijd in de spotlights. Dit betekent dat Louis Poulsen lampen met mooie kortingen worden aangeboden. We beginnen met de stijlvolle PH serie met glazen schermen. PH is de afkorting van Poul Henningsen (1894-1967), de wereldberoemde Deense architect en ontwerper van een aantal iconische designlampen, sinds 1925 uitgebracht door Louis Poulsen. De PH serie is op ingenieuze wijze ontworpen. Door de verschillende lagen ontstaat er een zacht, comfortabel en diffuus licht zonder schittering. Het opaalglas, ook wel melkglas genoemd, is mondgeblazen met een stijlvolle, glanzende buitenzijde. De glazen PH lamp schittert door tijdloze klasse en past hierdoor in zowel klassieke als moderne interieurs. Het armatuur is uitgevoerd in hoogglans chroom. De PH 3/2 Hanglamp en PH 3/2 Tafellamp zijn ook verkrijgbaar met een zwart chromen armatuur. De glazen PH lamp is verkrijgbaar in verschillende formaten en zowel als hanglamp, tafellamp, wandlamp en als staande lamp en t/m 30 april 2015 verkrijgbaar met 5% korting! Deze modellen doen mee met de actie: PH 2/1 KroonluchterAcademy KroonluchterPH 3/2 HanglampPH 2/1 HanglampPH 4½-4 HanglampPH 3½-2½ Staande LampPH 2/1, PH 3/2 en PH 4½-3½ TafellampPH 3/2 TafellampPH 3/2 Wandlamp en PH 2/1 Wandlamp.

Louis Poulsen PH Staande Lamp Louis Poulsen PH 3/2 Hanglamp Louis Poulsen PH Tafellampen

Een andere lamp van Louis Poulsen op het oog? Houd dan de website in de gaten en meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe Louis Poulsen aanbiedingen!

Limited Edition PH 3½-2½ Copper

Louis Poulsen brengt dit voorjaar een limited edition van de PH lamp uit: de PH 3½-2½ Copper. Deze lamp is nu al een collector's item, want hij is slechts beperkt verkrijgbaar en te bestellen tot 15 juni 2015. De PH 3½-2½ tafellamp is een design klassieker, ontworpen door Poul Henningsen (1894-1967). Het armatuur van deze limited edition is uitgevoerd in warm hoogglans koper en wordt geleverd met twee schermen: een bovenste scherm van melkglas dat samen met de twee onderste glasschermen voor een zacht, comfortabel en diffuus licht zorgt en een ondoorzichtig koperen scherm met een wit geverfde binnenkant dat een licht geconcentreerd en naar beneden gericht licht werpt op het tafeloppervlak. Het koper ontwikkelt na verloop van tijd een patinalaag die uniek is en waardoor de lamp meer persoonlijkheid krijgt. Voor de Louis Poulsen liefhebber is dit een geweldige kans om zijn of haar verzameling PH armaturen uit te breiden. Voor wie nog geen verzameling heeft kan dit het eerste unieke stuk worden. Deze Deense designklassieker zal nog vele generaties voor een modern en sfeervol interieur zorgen.

Limited Edition PH Copper Tafellamp Limited Edtion PH Copper Tafellamp Limited Edition Copper PH Tafellamp

Louis Poulsen bij De Blauwe Deel Verlichting

De blauwe Deel Verlichting is residential dealer van Louis Poulsen. U bent dus verzekerd van de authenticiteit van het product. Hoed u voor namaak en koop alleen bij een aangesloten Poulsen dealer, zoals De Blauwe Deel Verlichting. Zo weet u zeker dat u een origineel en gemerkt model in handen heeft. Louis Poulsen lampen zijn perfect verpakt. Heeft u nog vragen? Kijk dan hier voor de contactgegevens.