• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Trend: Marmer

2 februari 2015 14:19
Marmer is trendy en bij De blauwe Deel Verlichting terug van nooit weggeweest! Al in 2014 dook marmer op in de woonbladen en ook in 2015 blijft marmer populair. Bij De blauwe Deel Verlichting is er ruime keuze uit lampen met marmereffect.

Luxe uitstraling                                                              

Hoewel marmer momenteel weer in ‘the picture’ staat is de steensoort al eeuwen geliefd als kwaliteitssteen voor onder andere tegels, meubels en beeldhouwwerk. Marmer straalt klasse en luxe uit, is tijdloos en heeft een boeiend en aantrekkelijk motief. Het marmerpatroon is nu vooral te zien in keukens, meubilair en fraaie woonaccessoires. Een glazen lamp met marmereffect kan natuurlijk niet ontbreken in het rijtje interieur musthaves voor dit jaar. Deze glazen lampen zijn mondgeblazen. Om een marmereffect te creëren worden kleine stukjes gekleurd glas op willekeurige wijze over de hete glaskap gestrooid, waardoor na het versmelten de kenmerkende marmerstructuur zichtbaar wordt. Met een glazen marmeren lamp zet je de toon en is je interieur up-to-date.

Marmerlamp samenstellen

Bij De blauwe Deel Verlichting stel je zelf je lamp samen. Er kan gekozen worden uit diverse glaskappen, waaronder een glaskap met marmereffect. De meeste lampen met marmeren uitstraling zijn verkrijgbaar in geel glas met bruine ‘aders’. Ook wit glas met bruine ‘aders’ is bij diverse modellen te kiezen. Of kies voor een opvallende glaskap met gekleurd marmereffect in blauw, groen of rood. Kijk ook eens naar de Carrera: een chique plafonnière, in vele ruimtes toe te passen. Wanneer je een mooie lamp gekozen hebt, kies je een armatuur in chroom, messing, nikkel of brons. Hierdoor heb je een lamp met marmereffect die naar jouw wens is samengesteld en kun je genieten van een fris, nieuw item in het interieur. In de verschillende categorieën kunt u marmeren lampen van glas snel vinden door in het filtermenu 'Filter lampkap materiaal' aan de linkerzijde van de pagina 'Marmer glas' aan te vinken.

Hanglamp Grandeoeuf  Vloerlamp Rainbow

Wandlamp Menhir  Tafellamp Fame