• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Kaarslicht & Kerstmis

2 december 2014 11:56
Warmte, sfeer, romantiek, kerst: kaarslicht roept fijne gevoelens op. Met kaarsjes maakt u het interieur nog gezelliger. De feestdagen zijn bij uitstek hét moment om het huis te verlichten met flakkerende lichtjes.

Warm welkom

In de categorie Kaarslicht zijn kandelaren en waxinelichthouders te vinden. Genoeg keuze om de feestdagen sfeervol te verlichten. Bij de entree kunt u uw gasten verwelkomen met een sfeervol windlicht of lantaarntje. Een warm welkom! Ook in de hal geeft kaarslicht net dat beetje extra. Zet waxinelichtjes in een nisje, op een vensterbank of een sidetable. In een royale entree is de Extra Hoge Kandelaar Austen een geweldige binnenkomer.

Dineren bij kaarslicht

Velen brengen tijdens de feestdagen graag tijd door met familie en vrienden om lekker met elkaar te eten en drinken. Kaarslicht is onmisbaar op een feestelijk gedekte tafel. Kies voor een imposante kandelaar met meerdere armen in moderne of klassieke stijl. Fonkelende theelichtjes her en der verspreid over een lange tafel zorgen voor een feestelijke uitstraling tijdens het kerstdiner. Kandelaar Bronzen Gewei is ideaal voor op tafel en past prachtig bij het wintergevoel.

Kijk voor alle kandelaars, windlichten en waxinelichthouders in de categorie Kaarslicht en verlicht de kerstdagen! 

Windlicht Bonfire Kandelaar Hera Windlichtjes Mucha