• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Verlichting geeft image!

27 oktober 2014 15:43
Bij De blauwe Deel Verlichting is het aanbod aan verlichting enorm. Niet alleen voor particulier gebruik, maar ook voor zakelijke invulling van verlichting is De blauwe Deel Verlichting hét adres. Met verlichting zet u de toon in uw zaak!

Diverse stijlen

Of het nu gaat om een winkel, kapsalon, praktijk, restaurant, kantoor, bed & breakfast, café, hotel, bioscoop, theater, museum, openbaar gebouw of ander bedrijf: verlichting geeft image! Met de keuze voor bepaalde verlichting straalt de zaak een bepaalde sfeer uit: modern, klassiek, nostalgisch, hip, design, luxe, oriëntaals, werelds of stoer, informeel of formeel.

Blikvangers

Met de diverse verlichtingscategorieën van De blauwe Deel Verlichting is er voor elke toepassing en in elke stijl de juiste lamp te vinden. Hoofdverlichting, sfeerverlichting, praktische verlichting: voor welk doel zoekt u een lamp? Heeft u in de zaak een systeemplafond? Een kil systeemplafond kun u omtoveren tot een sfeervol plafond met exclusieve plafondtegels. Andere imposante blikvangers voor aan het plafond zijn onder meer de spectaculaire Ivanpah plafonnière en de sfeervolle Tiffany lichtkoepel.  Deze lampen hebben een groots effect. In de categorie Hanglampen zijn daarnaast vele lampen te kiezen voor totale verlichtingsplan van uw zaak.

Sfeermakers

Tijdloze sfeermakers zijn de Egg lampen en Bol lampen. Deze vormen een perfecte basis voor de verlichting van uw zaak. Liever wat meer gedecoreerde lampen, in de stijl van het gebouw? Kijk dan eens naar de klassieke Guirlandes, Cupido’s, Franse art deco lampen, Tiffany lampen en kroonluchters. Of maak een statement met een Louis Poulsen design lamp. De industriële La Lampe Gras lampen zijn perfect voor creatieve bedrijven, zoals reclame- en marketingbureaus en grafische ontwerpbureaus. In een restaurant zijn wandlampen zoals de Sheraton ideaal: deze zorgen voor sfeervol en subtiel licht. Is uw zaak landelijk gelegen? Dan is de kroonluchter Trofee of Antler een toepasselijke lamp. Voor een mediterrane of Oosterse sfeer is de collectie Albaster perfect.

Kortom: voor elke zaak is bij De blauwe Deel Verlichting passende verlichting verkrijgbaar. Inspiratie nodig? Kijk dan eens op het Pinterest bord met onze referenties. Op zoek naar bijpassende decoratie en/of stoffering voor de aankleding van uw zaak? Kijk dan eens op Art Deco Webwinkel, Antiek Stijl Webwinkel, Landelijke Stijl Webwinkel en FijnDesign.