• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Verlichting voor Valentijn

3 februari 2014 15:00
Op Valentijnsdag hoeft u niet de deur uit om een romantische sfeer te cre√ęren. Met de fijne verlichting van De blauwe Deel Verlichting wordt het thuis een dag of avond om nooit te vergeten. Gefilterd licht of romantisch kaarslicht bij een romantisch diner of sfeervolle lampen in de woonkamer wanneer je samen op de bank naar een romantische film kijkt. Lees snel verder voor de top 5 romantische verlichting.

 1. Lichtslinger Rode Rozen

Deze lichtslinger is de ultieme verlichting voor 14 februari. Prachtig roosjes, gemaakt van bladeren van de Pará boom, geven een fraai, zacht licht. Onmisbaar op Valentijnsdag. Leg de slinger als decoratie op tafel tijdens een romantisch diner of hang de slinger in de slaapkamer om de romantische setting compleet te maken. 

2. Tafellamp Curve

Deze charmante tafellamp valt op door de elegant gevormde voet en de vuurrode linnen kap. Een lamp die passie uitstraalt. Door de rode linnen kap geeft de lamp een heel sfeervol warm licht. Zet deze imposante lamp op een dressoir of bijzettafel in de woonkamer en het romantische filmavondje kan beginnen.

3. Louis Poulsen PH50 in rood

De PH50 laat menig hart van design liefhebbers sneller kloppen. In de kleur rood springt deze design klassieker er helemaal uit. Vurig, warm, gepassioneerd en vrolijk. Deze hanglamp hangt super boven de eettafel. Tijdens een romantisch Valentijnsdiner zorgt deze lamp voor de juiste sfeer en verlichting. Deze design lamp verblindt namelijk niet! De ideale lamp dus voor een stijlvol paar.

4. Staande Lamp Tulp

Lampen met ronde vormen, ge√Įnspireerd op bloemfiguren geven het interieur een charmante uitstraling. Deze vloerlamp in de vorm van een tulp is zo‚Äôn lamp. Door de vorm van de glaskap heeft de lamp een sierlijke, gracieuze uitstraling. Bloemvormen zijn altijd al geliefd geweest bij romantici. Deze lamp zorgt daarnaast voor goede basisverlichting in de woonkamer.

5. Tiffany Handtas Tafellamp

Geef uw geliefde een bos rozen, een handtas en tafellamp in één! Deze leuke Tiffany tafellamp in de vorm van een handtas is zeer elegant en geeft elk interieur een romantische, vrouwelijke look. Mooi als tafellampje in de woonkamer, hal of slaapkamer.