• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Leeslampen

6 januari 2014 10:35
Buiten is het donker, dus binnen nestel je jezelf in een fauteuil, op de bank of in bed met een goed boek. Belangrijk hierbij is om gericht licht te hebben. Een leeslamp die alle licht op het boek of tijdschrift laat schijnen. Leeslampjes zorgen ervoor dat de ogen minder snel vermoeid raken door het lezen. De blauwe Deel Verlichting biedt verschillende vormen van leesverlichting aan.

Staande leeslampen

Leeslampen zijn dus belangrijk en onmisbaar, maar soms is er niet genoeg ruimte voor een apart leeslampje of is het esthetisch gezien niet erg fraai een bureau- of wandlampje naast een bank of fauteuil te plaatsen. Een vloerlamp of staande lamp met leeslamp is dan de ideale oplossing. Zo creëert men sfeerverlichting en heeft men altijd de optie gericht licht te laten schijnen. Bij De blauwe Deel Verlichting is er keuze uit diverse armaturen en glaskappen. Ook zijn er staande leeslampen verkrijgbaar. Een staande leeslamp biedt het voordeel dat deze makkelijk verplaatst kan worden. Ook handig voor hobbyisten! Kijk in de categorie Vloerlampen voor alle staande leeslampen.

Lampadaire LeeslampDubbele staande lampVloerlamp Harley 2 lichts

Wandlampen

Wandlampen zijn ruimtebesparend en zeer geschikt als leeslampen. Plaats een wand leeslampje bij een bureau tegen een muur of in een leeshoek. Daarnaast is een wandlampje als leeslampje ideaal naast het bed. Bij De blauwe Deel Verlichting zijn diverse wandlampen verkrijgbaar die geschikt zijn als leeslamp. La Lampe Gras wandlampen hebben een moderne en stoere uitstraling en zijn perfecte leeslampen doordat deze lampen zeer wendbaar zijn. Er is keuze uit diverse modellen met een draaibare arm en kap. Zo kun je in een handomdraai de lamp perfect richten op je boek, tijdschrift, tekening, schilderij of werk. Kijk in de categorie Wandlampen voor alle wandleeslampen.

Led leeslampWandlamp/Spot Applique La Lampe GrasWandlamp Scharnier

Tafellampen en bureaulampen

Tot slot kan worden gekozen voor een leeslamp in de vorm van een tafellamp of bureaulamp. Bureaulampen zijn bedoeld om goed te kunnen lezen. Wie bij het woord bureaulamp denkt aan enkel een functionele lamp, heeft nog niet kennisgemaakt met de collectie van De blauwe Deel Verlichting. Hier zijn online stijlvolle bureaulampen verkrijgbaar, zoals Art Deco bureaulampen en design bureaulampen. Ook tafellampen kunnen dienst doen als leeslampjes. Bijvoorbeeld op een bijzettafel naast de bank, fauteuil of op een nachtkastje naast het bed. Fraaie tafellampen die ook nog eens gericht licht geven: het kan bij De blauwe Deel Verlichting. Kijk in de categorie Tafellampen voor alle tafelmodel leeslampen. 

Cybele Bureaulamp La Lampe GrasBanker LampFocus Retro Tafellamp