• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

De donkere dagen voor kerst

9 december 2013 14:58
Vlak voor kerst is er de kortste dag van het jaar. Tot die tijd en ook rond Kerstmis is het vroeg donker. Het is dan niet meer zo aantrekkelijk om 's avonds nog buiten te gaan sporten of een wandeling te maken. Bovendien komt het winterseizoen steeds dichterbij: het wordt kouder buiten. Genoeg reden dus om het binnen warm en behaaglijk te maken. Laat binnen het licht schijnen met deze tips van De blauwe Deel Verlichting.

Goede leesverlichting

Terwijl het buiten stormt en sneeuwt, nestel je je binnen in een fauteuil, op de bank of in bed met een goed boek. Urenlang genieten van een andere wereld. Een dampende kop thee of warme chocolademelk erbij en de koude, winteravond kan eigenlijk niet meer stuk. Belangrijk hierbij is om goede leeslampen te hebben. Niet alleen naast de stoel of bank, maar ook bij het bed. Leeslampjes zorgen ervoor dat de ogen minder snel vermoeid raken door het lezen.

Sfeervolle tafelverlichting

Lange, donkere en koude avonden bieden de ultieme gelegenheid om eens lekker lang te tafelen. Langzaam eten, koken, drinken en urenlang kletsen en lachen. Opvallende hanglampen geven instant sfeer en licht. Design hanglampen, zoals de gave Shutters hanglamp van Louise Campbell of een tijdloze lamp van Louis Poulsen. Een romantisch diner kan romantisch worden verlicht met de lichtslinger Rode Rozen...

Schitterende buitenverlichting

In de decembermaand is het misschien wel snel donker, maar de tuinen lichten juist op. De mooiste kerstversieringen en lichtjes geven het straatbeeld een sfeervolle en nostalgische uitstraling en hullen de stad of het dorp in Charles Dickens sferen. Het enige dat nog ontbreekt zijn de Christmas Carol Singers en natuurlijk de sneeuw.. Draai binnen alvast de mooiste kerst-cd, terwijl buiten fonkelende lichtjes de ultieme kerstsfeer compleet maken. Maak van uw tuin een sfeervol verlichte wintertuin met de buitenlampen van De blauwe Deel Verlichting.