• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Verlichting op pakjesavond

29 oktober 2013 11:14
Terwijl buiten de maan door de bomen schijnt en misschien wel sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen, is het binnen lekker warm en sfeervol verlicht. Het is 5 december, pakjesavond. De mooiste suprises, gedichten en cadeautjes komen tevoorschijn. Maak er een sfeervol verlichte avond met verlichting van De blauwe Deel Verlichting.

Pakjesavond

Op 5 december wordt het Sinterklaasfeest gevierd door jong én oud. Gezellig met de (klein)kinderen wachten tot Sinterklaas en zijn Pieten langskomen met een zak vol cadeautjes. Marsepein, pepernoten, chocoladeletters en nog veel meer snoepgoed wordt geserveerd. Natuurlijk zorgt u ervoor dat het huis, zowel buiten als binnen sfeervol verlicht is met verlichting van De blauwe Deel Verlichting.  

Sfeerverlichting

De blauwe Deel Verlichting is de grootste online verlichtingswinkel. Er is dus ruime keuze uit sfeerverlichting. Fraaie tafellampen, vrolijke kinderlampen, praktische en mooie wandlampen, buitenlampen en vloerlampen. De collectie plafondlampen is eveneens royaal, waaronder plafonnières, kroonluchters, spots en hanglampen. Van modern tot klassiek en van art deco en art nouveau klassiekers tot design klassiekers. Bovendien is De blauwe Deel Verlichting hét online winkeladres voor Tiffany lampen. Tiffany hanglampen, Tiffany kinderlampen, Tiffany tafellampen en verschillende Tiffany sculptuur lampen. TIP: een Tiffany lamp is tevens een leuk Sinterklaascadeau!