• Wind, regen en zon! ūüƧ Herfst Maak het knus binnen‚≠ź

Bureaulampen

10 augustus 2011 13:42
De blauwe Deel Verlichting heeft 300 bureaulampen in het assortiment. Allemaal zorgvuldig geselecteerd op verschillende stijlen, waaronder modern, antiek look, industrieel, klassiek en art deco.
Veel bureaulampen kunt u zelf samenstellen tijdens het proces. U kunt in veel gevallen een bij uw interieur passende kleur van de glaskap en het materiaal van het armatuur kiezen tijdens het bestelproces. Bureaulampen worden ook wel tafellampen genoemd. Sommige bureaulampen zijn klassiek en bekend, zoals de bankers bureaulamp. Andere lampen zoals de lamp in de vorm van een tas, zijn enorm creatief en kleurrijk te noemen. 
Wij hebben een passie voor bureaulampen en zijn voortdurend op zoek naar creatieve, mooi gevormde, sfeervolle of functionele lampen. Wij zijn trots op ons assortiment en nodigen u graag uit door de mooie foto's heen te navigeren. 
 
Mocht u vrijblijvend advies willen, chat, mail of bel ons. De blauwe Deel Verlichting is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar.  Onze voorwaarden zijn soepel:
  • Verschillende betaalmethoden.
  • Betalen binnen 14 dagen na ontvangst mogelijk.
  • Transparante verzendkosten: altijd EUR 4,50 (boven EUR 300 gratis).
  • 14 dagen de tijd om het product te retourneren.