Een kleurrijke Kerst en een helder Nieuwjaar toegewenst!

6 december 2022 11:00
De Kerstdagen zijn ook weer in zicht! We hebben er zin in om met elkaar rustige momenten door te brengen. In de wereld heerst chaos, maar laten we proberen met onze familie en vrienden het goed te hebben. Versier het huis, neem de tijd voor een animerend gesprek, serveer een hapje en een drankje. Geef elkaar mooie cadeautjes. GENIET.

De tijd tikt door : Buiten is het eerder donker, dus ga lekker met een plaid op de bank zitten. En creëer sfeer met  "glas-in-lood" lampen van Coloured by Art©  Deze verlichting is als een sieraad. Sta versteld van de warme kleurschakeringen in het glas. "Nazomeren" kan nu de gehele winter..... Tiffany lampen geven vooral met de Kerst een knus en warm gevoel.

Sfeerverlichting is belangrijk. Bij De blauwe Deel Verlichting bent u voor decoratieve verlichting op het juiste adres. Mondgeblazen glas in allerlei vormen aan armaturen in messing, brons, nikkel of matnikkel zijn sierlijk om te zien. Geen alledaagse verlichting. Ontvangt u gasten met de Kerst? Tijdens het kerstdiner kunnen de Twenties lampen zeker sprankelen. De lampen creëren een luxe sfeer.

Verrassend zijn natuurlijk de Moonlights. Stoer en soft tegelijkertijd. De armaturen in gepatineerd zwart, zijn basic en en geven een Vintage uitstraling. De mondgeblazen glaskappen doen soft aan, omdat men nooit in de lichtbron kijkt. Deze lampen geven een rustige sfeer in de inrichting tijdens de kerstdagen.

Helder en sprankelend zijn de Venetiaanse lampen. Mondgeblazen glas in een frame van metaal, is dit een hoogstaand staaltje van vakmanschap en kunstzinnigheid. Lampen om te imponeren.

Een sfeervolle Kerst en een kraakhelder 2023 toegewenst!

 

 

 

Â