Een fee√ęrieke inrichting voor de slaapkamer.......

16 september 2022 12:00
Lichten aan het plafond, de muur en op de kasten of tafels. Modellen in gebogen glas en rechte vormen. Kelken in groen en bruin. Bloemen in de kleuren rood, geel, lila, paars, rose en blauw. Bloemen van Tiffany! Het is mooi om met deze lampen een artistieke sfeer te cre√ęren.

De slaapkamer moet een knusse ruimte zijn. Tiffany lampen zijn uitermate geschikt voor het slaapvertrek! Verlichting is één van de belangrijkste elementen. Lampen fungeren niet enkel om alles goed te kunnen zien, maar ook om te sferen.

Zet naast het bed 2 kleine bedlampjes op de nachtkasten die leuk zijn om te zien en waarbij ook gelezen kan worden. Handig is het om een LED dimmer te monteren.

Bij een kledingkast kan extra licht nuttig zijn. Spots of armaturen met een verlenging kunnen goed fungeren. De wandlamp / plafonnière Lovely is decoratief èn functioneel tegelijk.

Met plafondlampen kan gespeeld worden. Vaak is er maar één aansluitingspunt aan het plafond. Mooi is het om een lamp met een gesloten vorm te kiezen, zo kijk je vanuit het bed nooit in een felle lichtbron. 

Op een slaapkamer staat vaak een klein bureau. Handig is natuurlijk een bureaulamp op het werkblad te plaatsen. Sommige mensen zetten naast de tafel ook wel een staande lamp. Boven het werkhoekje kan eventueel een balksysteem worden opgehangen.

Iedereen is gebaat bij een goede nachtrust, zowel kinderen als volwassenen. Maar als je wakker wordt, is orienteren belangrijk. Tiffany lampen kunnen bij uitstek fungeren als nachtlampje.

Is er geen vaste aansluiting, dan kunnen aan de lampen een snoer met schakelaar (eventueel met snoerdimmer) gemaakt worden. Als er geen nachtkastjes zijn, kunnen boven het bed wandlampjes worden opgehangen. Door de juiste belichting te kiezen is er voor elk probleem een oplossing te vinden.