Een nieuwe serie lampen! MOONLIGHTS

15 april 2022 10:00
De nieuwe collectie MOONLIGHTS zorgt net als de maan voor mooi diffuus licht. Het licht is zo mooi diffuus omdat de maan zelf geen licht geeft, maar dat van de zon reflecteert. Het licht in de nacht geeft ongelofelijk veel sfeer en inspireerde niet alleen liedjesschijvers maar ook de ontwerpers van Art Deco Trade. Het bijzondere licht en de veschillende gedaantes die de maan aanneemt, worden vaak geassocieerd met romantiek.

De decoratieve glaskappen van de MOONLIGHTS zijn doorgaans gesloten en zorgen zo voor eenzelfde effect. Een bijkomend voordeel is dat je nooit in een felle lichtbron kijkt. Alle glaskappen zijn mondgeblazen in wit of helder glas. Vaak hebben ze als basis een bol, maar er zijn ook meer grillige modellen te ontdekken.

Mede doordat we altijd maar één kant van de maan zien, heeft deze iets mysterieus. De MOONLIGHTS daarentegen zijn van alle kanten te bewonderen en bieden soms heel verschillende aanzichten. 

De lampen zijn uitgevoerd in een fantastische RETRO stijl! De zwart gepatineerde armaturen hebben mooie frivole motieven. Hun vriendelijke uitstraling en zwarte gedecoreerde armaturen doen een vintage gevoel herleven. Tegelijkertijd voldoen de modellen toch aan modern gevoel. De Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen passen allemaal bij elkaar en geven een perfecte sfeer.