SFEER en feestdagen

13 november 2021 14:00
Kijk maar om je heen en de verlichting pinkelt opeens overal. Mooie lichtjes in tuinen en straten. Knus wordt alles weer versierd, want kerst anno 2022 gaat gevierd worden!

Kerst vieren is heel belangrijk. Mensen zijn graag samen. We proberen lief te zijn voor elkaar en anderen te helpen. De geboorte van Christus wordt herdacht. Vrede op aarde is wat iedereen graag wenst. Ondanks de roerige tijden, lijkt er even meer rust en harmonie te komen in deze periode zodat we tijdelijk de werkelijkheid vergeten en denken dat alles perfect is.

De restaurants, hotels, winkels en ook de huizen worden ondanks de Corona toch weer prachtig ingericht. Kerstbomen met de mooiste versierselen en kandelaren blijven populair. Het is fijn om in de donkere dagen te kijken naar mooie kleuren en glanzende decoraties met subtiel licht.

Kandelaar Nouveau Rose

Sfeer is belangrijk, want dan kan er rustig met elkaar gepraat worden. Het kerstdiner wordt zorgvuldig opgediend en al genietend, klinken de kristallen glazen om te proosten.

Licht is een groot onderdeel van gezelligheid. De juiste belichting schept mede de juiste sfeer.

Tips: De hal is voor praktisch nut. In de hal is goed licht gewenst, maar de lamp moet tevens een warm welkom bieden. Zoek een lamp die deze eigenschappen verenigd. In de huiskamer is een kroonluchter imposant om te zien en geeft allure. De meerdere verlichtingsbronnen kunnen het beste tijdens het samenzijn gedimd worden. De lampen in de keuken en het toilet mogen strak van uitstraling zijn, maar absoluut geen kil effect geven. In de raamkozijnen kunnen windlichten staan. Dit is veilig (geen brandende kaarsen), maar bovendien geweldig om te zien bij het glas als het donker wordt. Een mooi effect zowel binnen als buiten.

Zoek de juiste en de meest interessante verlichting bij De blauwe Deel Verlichting.

Veel plezier ook dit jaar tijdens de kerstdagen!