• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Nieuwe lijn badkamerlampen

17 mei 2021 10:00
Verlichting in de badkamer is niet alleen praktisch, maar ook bepalend voor de sfeer in één van de belangrijkste kamers in huis. In de badkamer zorg je ervoor dat je 's ochtends een frisse start maakt. En aan het eind van de dag is de badkamer een fijne plek om even tot jezelf te komen.

Vakmanschap

De nieuwe collectie badkamerlampen bestaat uit mondgeblazen glaskappen. Doordat ze op vakkundige wijze zijn vervaardigd, ontstaan lampen van zeer hoge kwaliteit. Het proces van glasblazen vraagt om veel geduld wat het erg intensief maakt en natuurlijk om expertise. Met het vakmanschap dat duidelijk aan de lampen is af te zien, krijgt elke badkamer meteen een luxe uitstraling.

Functioneel en sfeervol

Door te kiezen voor fraai ontworpen badkamerverlichting kun je de sfeer van het interieur mooi door laten lopen in de badkamer. Het geeft rust in huis als de verschillende ruimtes eenheid uitstralen qua ambiance. Verlichting kan zoveel meer betekenen dan alleen praktisch van nut zijn. Al is dat laatste natuurlijk niet onbelangrijk. Denk aan badkamerverlichting voor bij de spiegel. Bij het scheren en opmaken boven de wastafel wil men niet gehinderd worden door slechte verlichting. Daarbij maken de armatuur en de manier waarop de lamp boven de spiegel gemonteerd wordt ook verschil.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Om schaduw op het gezicht te voorkomen, is het belangrijk dat het licht boven de spiegel gecentreerd wordt. Het is aan te raden om te kiezen voor een armatuur die licht over de rand van de wasbak werpt, waardoor het licht in het gezicht weerkaatst. In het geval u de lamp aan de rand van de spiegel plaatst, kan dat het beste op ooghoogte gedaan worden.

In de categorie Badkamerlampen zijn alle nieuwe modellen te bewonderen!