• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

VALENTIJN

6 januari 2021 11:45
JANUARI: Een fris begin van het nieuwe jaar! Veel mensen hebben goede voornemens tijdens de jaarwisseling. "In het nieuwe jaar ga ik meer sporten, beter studeren, vaker naar een museum...." Noem maar op. De wens kan voor iedereen anders zijn. Een gezamenlijk verlangen van een ieder uit de hele wereld is wel het Corona-virus onder controle te krijgen. Wij hopen van harte en we vertrouwen erop dat dit spoedig gaat lukken!

JANUARI: Laat deze maand ook een fris begin voor het huis zijn! De kerstboom verdwijnt, alle frutsels en decoraties worden opgeborgen. Tijd voor een nieuw interieur en mooie verrassende verlichting....

Kies een andere kroonluchter. De sfeer verandert meteen als je een vertrek binnen komt. Een kroonluchter is het middelpunt van een kamer. Een sieraad in huis. Een luster heeft vaak meerdere lichtpunten, daarom is het wel verstandig gebruik te maken van een dimfunctie. Sfeerlicht als je aan het praten of aan het eten bent en helder licht als er gewerkt of schoongemaakt moet worden. Kies de stijl die bij je past. Er is voldoende keus bij De blauwe Deel verlichting. Kleurige lampen die het interieur doen sprankelen of klassieke modellen die refereren naar historische tijden. Allemaal lampen die niet alledaags zijn in ieder geval!

 

VALENTIJN: Tijd voor verrassingen!  De eerst komende "feestdag" is Valentijnsdag op 14 februari. Leuk om op de versiertoer te gaan.

Heb je allang dat ene meisje op het oog? Leuk om nu juist op Valentijn te reageren, dus stuur haar een origineel cadeau. Het kan het begin van een aantrekkelijke relatie zijn. Of verras die jongen nu eens eindelijk....

Ook als je al een partner hebt, kun je er een sprankelende dag van maken. Zorg voor een onvergetelijk moment bij je eigen man of vrouw, vriend of vriendin.

Geef aandacht aan elkaar!

Glazen Tafellamp Klimt 'De Kus'