• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Vloerlampen

24 juni 2013 14:34
Vloerlampen of staande lampen zijn vaak de eyecatchers in een interieur. Door hun lengte vallen ze vaak als eerste op. Het is de meeste sfeerbepalende lamp. De vloerlamp kan bovendien karakteriserend zijn voor het interieur. Daarom zijn bij De blauwe Deel Verlichting vloerlampen verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Stijlen

Moderne vloerlampen, klassieke vloerlampen, retro vloerlampen, Tiffany vloerlampen, landelijke vloerlampen, design vloerlampen en Art Deco vloerlampen: De blauwe Deel Verlichting biedt een compleet assortiment vloerlampen aan. Voor elke interieurstijl is een passende vloerlamp te vinden. De meest bijzondere design vloerlampen zijn hier online verkrijgbaar, zoals de retro Harley vloerlampen, de Panthella vloerlamp of de Louis Poulsen vloerlamp. Moderne vloerlampen met een of meerdere lampenkappen van glas in de vorm van een schaal of meerdere kelken of van linnen.

Variatie

Veelal zijn er binnen een model tal van variaties mogelijk, zoals keuze uit een chromen of bronzen armatuur en glaskappen in diverse kleuren. Verschillende lampen kunnen op maat vervaardigd worden. Zo past uw droomlamp precies mooi op die ene plek die u voor ogen heeft, bijvoorbeeld aan weerszijden van de bank of aan weerszijden van openslaande deuren. Informeer naar de mogelijkheden. Ook zijn diverse vloerlampen in hoogte verstelbaar, zodat de lamp tevens gebruikt kan worden als leeslamp. Uiteraard zijn er ook diverse uplighters in de collectie, al dan niet gecombineerd met een downlighter of leeslamp of voorzien van een dimmer. Daarbaast zijn er schitterende leeslampen verkrijgbaar. Deze vloerlampen zijn niet alleen handig bij het lezen, maar ook naast een bureau, schildersezel of bij een andere hobby waarbij gericht licht nodig is.

Praktisch

Een opvallende lamp met bijzondere vormen en/of kleuren verdient een mooie plek in het zicht, bijvoorbeeld naast een fauteuil of bank. Natuurlijk kan een vloerlamp of staande lamp ook in andere ruimtes voor de nodige sfeerverlichting zorgen, zoals bijvoorbeeld in de werkkamer of studeerkamer, slaapkamer of eetkamer. De juiste lichtbron vinden is zeer gemakkelijk, want vrijwel alle fittingen zijn geschikt voor spaarlampen, LED-lampen of gloeilampen. Houd er wel rekening mee dat niet alle lichtbronnen dimbaar zijn. Bij elke lamp staat aangegeven welke fitting de lamp heeft en wat de maximale wattage mag zijn.

Kijk voor de gehele collectie vloerlampen in de categorie Vloerlampen. Aan de hand van filters aan de linkerzijde van de pagina kunt u gericht zoeken naar de juiste vloerlamp.

Wilt u graag persoonlijk advies? De interieur- en verlichtingsdeskundigen van De blauwe Deel Verlichting helpen u graag verder met uw verlichtingsplan. Kijk bij Contact voor de contactgegevens.