• Wind, regen en zon! 🌤 Herfst Maak het knus binnen⭐

Frisse verlichting voor het nieuwe jaar

6 januari 2020 12:50
Het winterseizoen is nog niet afgelopen, maar een vers woonjaar is aangebroken. Met de bijbehorende trends! Duurzame verlichting, gedurfde keuzes en verfrissende combinaties. Laat je inspireren door het assortiment van De Blauwe Deel Verlichting.

Kleurrijke ledverlichting

Veel modellen die te vinden zijn in de webshop, zijn uitermate geschikt voor ledverlichting. Deze ledlampen zijn snel, energiebesparend en gaan lang mee. Bekijk hier de verschillende lichtbronnen. Op zoek naar unieke en creatieve ledverlichting? De Panthella tafellamp, naar het ontwerp van Verner Panton, is ook verkrijgbaar in een kleine editie van gekleurd materiaal of wit opaal acryl. Opgepast voor keuzestress, want de lamp is verkrijgbaar in elf kleuren!

Ook de decoratieve Tiffany LED Spiegellamp Oester is een blikvanger. Boven of naast een spiegel zorgt de lamp voor flatterend licht. Door de oestervormen in pastelgroen/zeegroen glas ook bijzonder voor in een trappenhuis.

Louis Poulsen Panthella Mini Tafellamp LEDSpiegellamp Oester  

Valentijnsdag en themazaterdagen

Op vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Wil je je geliefde, familielid of vriend(in) een echt bijzonder cadeau geven? Geef een lamp cadeau! Van een van de kleine, sfeervolle tafellampen tot een imposante, antieke kroonluchter. Doe inspiratie op tijdens de tweede themazaterdag van De blauwe Deel, op 8 februari. Je bent van 09:00 tot 17:00 uur welkom op Hoogeind 36 in Leerdam om een deel van de collectie te bekijken. Sla via deze link de themadagen van 2020 direct op in de agenda.

Themazaterdagen De blauwe Deel - 2020