Voorjaarsbloeiers die niet verwelken

15 februari 2023 10:00
Het voorjaar is de perfecte gelegenheid voor een frisse inrichting en verlichting in het interieur. De lente is vernieuwend en geeft een fris begin. Wat is een leukere binnenkomer dan een kleurrijke lamp? Het loont om een dosis kleur(en) aan het interieur toe te voegen.

Opfleuren

Een huis wordt fleuriger als er bloemen op tafel staan. Mooie kleuren in allerlei tinten geven een verrassend mooi effect. Bloemen zijn niet voor niets het meest gegeven cadeau in Nederland. Kortom, van bloemen worden we blij! Maar zodra een boeket bloemen is verdwenen, kan het interieur opeens weer saai en kleurloos overkomen. Helaas staat een vaas met bloemen maar één week te pronken.

De natuur als inspiratiebron

De Coloured by Art© lampen van Art Deco Trade bieden uitkomst met een fantastische bloemencollectie. Een blijvend bloemstuk boven de tafel, aan de muur, op een kast of op de grond. Er zijn tal van mogelijkheden! Niet alleen qua vorm, maar ook qua kleur. Neem bijvoorbeeld de Lovely Flower lampen, verkrijgbaar in rood, wit, paars en geel, met het blad in transparant groen glas. Ook sommige armaturen zijn geïnspireerd op de natuur en refereren rechtstreeks aan een zwierige bloemstengel. Een prachtige tafellamp, muurlamp, plafonnière, vloerlamp of kroonluchter ontstaat. De gemaakte Tiffany bloemen zijn niet statisch, maar gemaakt van gebogen glas. De bloemblaadjes zijn gesneden uit een glasplaat en worden vervolgens in de oven in de juiste bolling gebogen. Zo ziet de bloem er nog natuurlijker uit. Een knap staaltje vakmanschap. Of het nu speelse kroonluchters met gekleurde glaskappen zijn of tafellampen met een klassieke uitstraling. Ook zijn er bloemen met strakkere armaturen.

  

Kelken van glas

Bloemen in sereen wit, tere pasteltinten of juist felle kleuren. Kelken van glas die niet verwelken, maar duurzaam zijn. Het moge duidelijk zijn. Bloemen inspireren en geven een romantisch en gezellig gevoel. Kijk snel naar alle mooie lichtbloemen van Coloured by Art©!