STOER: Lampen aan een linnen snoer!

8 augustus 2022 9:00
Art Deco lampen aan een zwart linnen snoer bestelt u gemakkelijk en direct. Bij De blauwe Deel Verlichting zijn al deze modellen op voorraad! Lampen aan een vintage linnen snoer, ook wel katoensnoer genoemd, staan stoer en hip.

Art Deco lampen "MOONLIGHTS" aan een vintage snoer komen esthetisch gezien het beste tot hun recht met een glaskap met gripmaat 8 en gripmaat 10. Elke glaskap met gripmaat 8 en gripmaat 10 kan gecombineerd worden met een linnen snoer. Andere gripmaten op aanvraag.

Door te kiezen voor een glaskap in gripmaat 8 of gripmaat 10 heeft u de meeste mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het gegroepeerd ophangen van Art Deco lampen aan een linnen snoer, bijvoorbeeld in een hal of trappenhuis. Dit geeft een speels effect. Ook is het op aanvraag mogelijk om meerdere Moonlights aan een linnen snoer aan een grotere plafondplaat te bestellen, een fantastische kroonluchter wordt gecreëerd. Leuk en praktisch zijn 2 of 3 lampen op één rij aan een plafondbalk.

De lengte van het katoensnoer is standaard 150 cm en voorzien van E-27 fitting + fittingring. Indien gewenst kan het vintage linnen snoer ingekort of verlengd worden.

Het snoer is uitgevoerd in zwart linnen/katoen en gemonteerd aan een zwart gepatineerd armatuur met een frivole Vintage uitstraling.

              Â